Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βανδή - Μπισμπίκης: Αχώριστοι και το καλοκαίρι

Βανδή – Μπισμπίκης: Αχώριστοι και το καλοκαίρι

Το ζευγάρι είναι συνεχώς μαζί αυτό το καλοκαίρι, ακολουθώντας ο ένας τον άλλον και στις περιοδείες τους, όταν βέβαια μπορούν να το συνδυάσουν.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι αχώριστοι αυτό το καλοκαίρι, με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό να βρίσκονται μαζί στο πλαίσιο της περιοδείας του με την παράσταση Αντιγόνη, η οποία παίζεται σε διάφορα θέατρα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Ασημακόπουλος: «Πέθανε από καρκίνο 10 χρονών – Ο θάνατός του με σημάδεψε»

Μετά την Κρήτη μαζί και στη Επίδαυρο

Μετά την Κρήτη, όπου τους είδαμε να περπατούν μαζί χέρι χέρι σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο, τώρα η παράσταση θα ανέβει στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 5 και 6 Αυγούστου και η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται δίπλα στον σύντροφό της, όπως αποδείχθηκε από μια φωτογραφία που ανέβασε από τις πρόβες της παράστασης.

Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή διά χειρός Τσέζαρις Γκραουζίνις θεωρείται το πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού. Η πολυαναμενόμενη παράσταση του καταξιωμένου Λιθουανού σκηνοθέτη θα παιχτεί στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου στις 5 και τις 6 Αυγούστου.

Πρόκειται για μια σύγχρονη και επίκαιρη μεταφορά της σοφόκλειας αντιπολεμικής τραγωδίας με ένα ανατρεπτικό πρωταγωνιστικό καστ. Αντιγόνη η Ελλη Τρίγγου, Κρέων ο Βασίλης Μπισμπίκης, Ισμήνη η Δανάη Μιχαλάκη και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης κορυφαίος του Χορού.

Που μένει το ζευγάρι στην Επίδαυρο

Το ζεύγος Βασίλη Μπισμπίκη – Δέσποινας Βανδή μένει στην Επίδαυρο και συγκεκριμένα στην περιοχή Γιαλάσι, στη νότια πλευρά της Παλιάς Επιδαύρου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz όλες αυτές τις ημέρες, δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση στις παραλίες και στα γραφικά ταβερνάκια της περιοχής, καθώς βρίσκεται κλεισμένο στη μικρή βίλα με πισίνα που έχει νοικιάσει μέσω στο συγκρότημα κατοικιών Desa Green Homes.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024