Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Super Κική: «Συμμετείχα σε εγκληματική οργάνωση - Κάναμε τα πάντα εκτός από φόνο»

Super Κική: «Συμμετείχα σε εγκληματική οργάνωση – Κάναμε τα πάντα εκτός από φόνο»

Η instagrammer σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση

Την καρδιά της «άνοιξε» η Super Κική. Η γνωστή instagrammer, λίγες ημέρες αφότου έκανε γνωστό ότι έχασε το μωρό που κυοφορούσε, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του YouTuber, Konilo και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο παρελθόν της και στα χρόνια που πέρασε στη φυλακή και έκανε ειδική μνεία στην εγκληματική οργάνωση που ανήκε.

Όπως είπε τα έκαναν όλα εκτός από φόνο ενώ θυμήθηκε τη στιγμή που έκλεψαν με τους φίλους της ένα αυτοκίνητο και μπήκαν στην ταβέρνα που εργαζόταν η μητέρα της.

«Ήταν η καλύτερή μου»

«Κατάλαβα ότι ήταν λάθος αυτά που έκανα σύντομα. Το κατάλαβα σε λιγότερο από πέντε μήνες. Δεν το κατάλαβα για όλα. Νόμιζα πως κάποιοι τα κάνουν αυτά και κάποιοι δεν τα κάνουν, επειδή έτσι μεγάλωσα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Τα παιδιά που ήμασταν μαζί, ήξεραν. Εγώ όχι. Ήταν εγκληματική οργάνωση αυτή που συμμετείχα. Κάναμε τα πάντα εκτός από φόνο. Ληστείες κάναμε σε περίπτερα και βενζινάδικα. Ήταν η καλύτερή μου. Δεν έβαζα καλσόν, με τα χέρια μου. Άμα άνοιγε έμπαινα», ακούγεται να λέει αρχικά.

Και προσθέτει για τη στιγμή που έκαναν ντου στην ταβέρνα που εργαζόταν η μητέρα της: «Τότε πήραν κιμά, μαχαιροπίρουνα, αναψυκτικά και τα πουρμπουάρ του σερβιτόρου. Ήμασταν παιδιά, είχαμε χάσει το μέτρο. Σκέψου ότι αυτή η κατηγορία πήγε στο δικαστήριο. Δεν ψάχναμε λεφτά για ναρκωτικά, αυτά υπήρχαν. Το είχαμε ως χόμπι».

Τέλος, αποκαλύπτει ότι ένας Αλβανός την έβαλε να κλέψει ένα περίπτερο. Εκείνη ήταν μόλις 11 ετών, πήρε περιοδικά με δώρα αλλά δεν ακούμπησε την ταμειακή μηχανή.

Εκείνος ωστόσο, της ζητούσε επίμονα τα χρήματα. «Με έπιασε από τα πόδια, με τίναζε να πέσουν τα λεφτά και βρήκε κάτι που είχα κρύψει. Άρχισε να τρέχει έξαλλος στα στενά. Ούρλιαζε. Μετά από πολλά πολλά χρόνια, ήμουν στο Μεταγωγών και τον είδα. Χάρηκα εγώ που είδα γνωστό, αλλά δεν με χαιρέτησε καν. Θυμόταν ό,τι συνέβη», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε έρθει με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση – Θέλουμε να κυριαρχήσουμε»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ διαβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός θα μείνει πιστός στις ιδέες του για να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024