Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σούπερ Κική - «Σπάνια με εμπιστεύτηκαν εργοδότες επειδή είχα μπει στην φυλακή»

Σούπερ Κική – «Σπάνια με εμπιστεύτηκαν εργοδότες επειδή είχα μπει στην φυλακή»

Η Σούπερ Κική μίλησε για όλα

Για την περίοδο του εθισμού, την κατάθλιψη, την «εκδίκηση» στους γονείς της και τη φυλακή που της στέρησε δουλειές, μίλησε η Super Kiki, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Αυτή έγινε διάσημη επειδή έχει κάνε φυλακή κι έχει μπλε μαλλιά;»

«Τα περισσότερα σχόλια μίσους που λαμβάνω είναι οκ τώρα αυτή έγινε διάσημη επειδή έχει κάνε φυλακή κι έχει μπλε μαλλιά; Η μεγαλύτερή μου ανάγκη ανέκαθεν ήταν να με αγαπήσει ο κόσμος για αυτό που είμαι. Σε όποια δουλειά πήγαινα, φρόντιζα να μάθουν στην πρώτη εβδομάδα ότι έχω κάνει φυλακή για να μην το μάθουν μετά και με διώξουν. Παρόλα αυτά με έδιωχναν έτσι κι αλλιώς γιατί ο κόσμος έχει ταμπού και λέει κάτσε αυτή μπορεί να μας κλέψει το ταμείο. Σπάνια με εμπιστεύτηκαν εργοδότες για καιρό στις δουλειές τους» συμπλήρωσε η Σούπερ Κική.

«Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία και έχω μάθει και με αγαπάω πάρα πολύ. Μπορεί να μην φαίνεται, να φαίνομαι κουκουρούκου, που είναι αυτό που πουλάει η περσόνα, αλλά γενικά είμαι πολύ προσεγμένη στο να μην λερώσω το μέσα μου. Έχω παλέψει αρκετές φορές με την κατάθλιψη μέχρι που μαθαίνεις να “παίζεις” με αυτήν. Είχαν πει ότι έχω χρόνια κατάθλιψη, ότι δεν φεύγει. Δεν χρειάστηκε ποτέ να πάρω φάρμακα ή κάποια αγωγή. Έκανα πάρα πολύ ψυχοθεραπεία και γενικά σε κάτι τέτοια εγώ πεισμώνω πάρα πολύ με τον εαυτό μου. Μπορεί να ακουστεί τρελό αλλά μιλάω πάρα πολύ στον εαυτό μου, μπορώ να τσακωθώ αν δω ότι με πιάνει αδράνεια.

Το είχα από πάρα πολύ μικρή να είμαι αντιδραστική. Οι γονείς μου μου έλεγαν πάρα πολλά ψέματα και αυτό με έκανε να είμαι άκρως ειλικρινής, αλλά ως εκδίκηση είχε ξεκινήσει. Για παράδειγμα έχει τύχει να παντρευτεί η μάνα μου κρυφά από μένα. Μιλάμε για ακραία ψέματα».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024