
Βουλή: Διευκρίνιση για δήθεν εισερχόμενο έγγραφο του ΣΥΡΙΖΑ
Το έγγραφο, μάλιστα, πέρα από την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, φέρει το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και σφραγίδα από τη Βουλή των Ελλήνων.
Ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή το δήθεν εισερχόμενο έγγραφο, που φέρεται να προέρχεται από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει το ελληνικό Κοινοβούλιο, με σχετική ανακοίνωση.
«Έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητος πριν λίγο και φέρεται να προέρχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σφραγίδα εισερχομένου εγγράφου στην Ειδική Γραμματεία Προέδρου της Βουλής με αριθμό πρωτοκόλλου 86646/2.8.2022, ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή, καθώς ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος», επισημαίνεται σε διευκρίνση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης της Βουλής των Ελλήνων.
Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ
Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, σε ανάρτησή της στο Twitter, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Τάνια Καραγιάννη, αναφερόταν σε πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, που διακινείται στα social media.
«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο, όσο και για όσους την αναπαράγουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τάνια Καραγιάννη.
Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν. https://t.co/p5h0S9DLIP
— Tania Karagianni (@TaniaKaragiann1) August 2, 2022
Χυδαία ανάρτηση
Ειδικότερα, στα social media διακινείται πλαστό έγγραφο με την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, που περιλαμβάνει άθλιες οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των γυναικοκτονιών, που έχουν συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα μας.
Έχει και τη σφραγίδα της Βουλής
Το έγγραφο, μάλιστα, πέρα από την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα, φέρει το λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και σφραγίδα από τη Βουλή των Ελλήνων.
- Τηλεφώνημα Πούτιν-Τραμπ – Εκεχειρία στην Ουκρανία πρότεινε ο πρόεδρος της Ρωσίας
- Για χρόνια σχεδίαζε τις επιθέσεις ο 89χρονος – Ο οπλισμός, τα μάγια και οι συντάξεις – «Με κυνηγάνε δαίμονες» έλεγε στην κόρη του
- «Έχασε» το Γαλατά-Φενέρ, σφυρίζει Παναθηναϊκός-ΑΕΚ ο Μελέρ που έχει παρελθόν με Λανουά
- Η επίθεση της Μελάνια Τραμπ στον Κίμελ της «γύρισε μπούμερανγκ»: Την κατηγορούν για υποκρισία
- Αλόννησο: Σοβαρός τραυματισμός ναύτη σε πλοίο – Έπεσε από ύψος 6 μέτρων κατά τη διάρκεια εργασιών
- Δημοσκόπηση: Η κρίση νομιμοποίησης οδηγεί σε κατάρρευση τα ποσοστά της ΝΔ




