Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φώτης Σεργουλόπουλος: Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη μετά από 19 χρόνια;

Φώτης Σεργουλόπουλος: Επιστρέφει στην πρωινή ζώνη μετά από 19 χρόνια;

Ανατροπή στην ανατροπή!

Και εκεί που όλοι ήταν σίγουροι ότι η Ρούλα Κορομηλά θα κάνει ένα ηχηρό comeback στη ζώνη που ανέδειξε, αλλά και την ανέδειξε, εμφανίστηκε και νέος μνηστήρας.

Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο οποίος φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος για την παρουσίαση της πρωινής ζώνης της ΕΡΤ.

Η δημόσια τηλεόραση έχει μπει δυναμικά στην ψυχαγωγία από την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν και φέτος θέλει να την ενισχύσει ακόμη περισσότερο. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real, είναι ένα βήμα πριν τις τελικές υπογραφές με τον αγαπημένο παρουσιαστή και ηθοποιό. Άλλωστε η συνεργασία τους ήταν κάτι παραπάνω από καλή στην καθημερινή σειρά του σταθμού.

Διαβάστε επίσης – Φώτης Σεργουλόπουλος: Ζητώ τη βοήθεια της πολιτείας, ώστε αν εγώ πάθω κάτι, το παιδί μου να μη μείνει μόνο του

Απέναντι από τη Μπακοδήμου;

Η Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ θα παίρνει σκυτάλη από τη Φαίη Σκορδά, η οποία σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ θα ολοκληρώνει νωρίτερα, δηλαδή γύρω στις 12 το μεσημέρι.

Υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθεί απέναντι από το πρώην τηλεοπτικό του ταίρι – που μεσουράνησαν μαζί στο MEGA;

Ευτυχώς οι πάλαι ποτέ συνεργάτες δεν θα χρειαστεί να «παίξουν μπάλα» απέναντι, καθώς με τα μέχρι τώρα δεδομένα η πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ θα αρχίζει στις 10:00 και θα έχει δίωρη διάρκεια.

Όσο για τη Ρούλα;

Το σενάριο να δούμε τη Ρούλα Κορομηλά πάλι σε πρωινό φαίνεται να απομακρύνεται, μιας και όλα τα κανάλια, με τελευταίο το STAR, έχουν κλείσει για τη συγκεκριμένη ζώνη. Ωστόσο, ελπίζουμε να τη δούμε σύντομα σε κάποιο project, γιατί μας έχει λείψει.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024