
Οικονόμου: Για ποταπή επίθεση λάσπης του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σχολίασε με καυστικό τρόπο τη συνέντευξη Τσίπρα.
«Το γεγονός ότι, ακόμη και από τις διακοπές του στην Πορτογαλία, επιδίδεται σε άλλη μια ποταπή επίθεση λάσπης προς τον πρωθυπουργό, αναδεικνύει την απύθμενη εμμονή του κ. Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου για τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα Documento.
- Διαβάστε επίσης: Πόλεμος Τσίπρα – Οικονόμου για το κράτος
«Μάλλον, το σαράκι που τον τρώει είναι ότι θα ήθελε, όσο κυβέρνησε, να είχε καταφέρει να κάνει έστω και ένα ψήγμα των όσων πετύχαμε σε τρία χρόνια, προκειμένου η κοινωνία να παραμένει όρθια, παρά τις αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις. Τελικά, το μίσος είναι ο θυμός των αδύναμων και οι εμμονές, που εκφράζονται με ψέματα και απίθανες ανακρίβειες, το τελευταίο καταφύγιο όσων δεν μπορούν να σκεφτούν δημιουργικά και να παράγουν έργο για την πατρίδα και τους πολίτες», πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου.
Η ανάρτηση στο Twitter
Το γεγονός ότι, ακόμη και από τις διακοπές του στην Πορτογαλία, επιδίδεται σε άλλη μια ποταπή επίθεση λάσπης προς τον Πρωθυπουργό, αναδεικνύει την απύθμενη εμμονή του κ. Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. https://t.co/mlZyiwR8np pic.twitter.com/aW2GiepA0O
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) July 31, 2022
- Σεισμός 4,8 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Κίνα: Έτοιμη από καιρό για την κριση
- Η προφητική ατάκα του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Το να πεθάνεις στο γήπεδο είναι το πιο όμορφο πράγμα…»
- Χαλκιδική: Εξαφανίστηκε 17χρονος από χώρο φιλοξενίας
- Ζελένσκι: Έτοιμο για εκεχειρία με την Ρωσία το Κίεβο – Χαιρετίζει την κατάπαυση του πυρός ΗΠΑ-Ιράν
- «Εκείνη η αχαρακτήριστη ενδυματολογική επιλογή της Τραμπ»