Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί το Poco X3 GT είναι ένα από τα καλύτερα value for money κινητά της αγοράς

Γιατί το Poco X3 GT είναι ένα από τα καλύτερα value for money κινητά της αγοράς

Πανίσχυρο, κομψό και αναπάντεχα οικονομικό, σου προσφέρει όσα ψάχνεις σε ένα smartphone και περισσότερα

Το χαριτωμένο όνομά του ίσως δεν παραπέμπει απευθείας στον πανίσχυρο επεξεργαστή του, που έχει εξοπλιστεί με chipset 6nm και τέσσερις πυρήνες υπερυψηλής απόδοσης Arm Cortex-A78. Όμως το Xiaomi Poco X3 GT καταφέρνει να εντυπωσιάσει σε κάθε άγγιγμα με τις ταχύτητες, την απόδοση και τις καινοτομίες του, κρατώντας την τιμή χαμηλά.

Το εντυπωσιακό smartphone της Xiaomi, που διατίθεται στο SHOPFLIX.gr από μόλις 304,09€, φέρει μια σειρά από προηγμένα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Προσαρμόσιμος ρυθμός ανανέωσης έως 120Hz, για το πιο άνετο σκρολάρισμα, ταχύτατη φόρτιση – δέκα λεπτά αρκούν για να παρακολουθήσεις βίντεο έως και 3,5 ώρες – λεπτό σώμα και βάρος μόλις 193 γραμμάρια παρά τη χορταστική μπαταρία, και τεχνολογία Liquidcool 2.0 που διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία και την απόδοση της συσκευής, γίνονται η βάση για πρωτόγνωρες επιδόσεις.

Φωτογραφίες που συναρπάζουν

Αν και τα παραπάνω συνθέτουν από κοινού ένα κινητό φτιαγμένο για να διευκολύνει την καθημερινότητά σου, το πιθανότερο είναι ότι θα συνειδητοποιήσεις την τεχνολογική του υπεροχή στη λειτουργία που κοιτάζουμε όλοι με αγωνία παραλαμβάνοντας τη νέα συσκευή μας.

Προφανώς, μιλάμε για την κάμερα του, η οποία δεν θα απογοητεύσει ακόμη και τον πλέον απαιτητικό. Το κορυφαίο AI σύστημα κύριας κάμερας με τους τρεις φακούς (64MP & 8 MP & 2MP) λειτουργεί μεμονωμένα αλλά και από κοινού, για να απαθανατίσει επιβλητικά τοπία, μικροσκοπικές λεπτομέρειες, πεντακάθαρες νυχτερινές λήψεις και ολοζώντανα πορτραίτα, ενώ η μπροστινή AI κάμερα των 16MP θα σου χαρίσει τις καλύτερες selfies της ζωή σου.

Για να είσαι σίγουρος ότι θα το αποκτήσεις σε συμφέρουσα τιμή, αλλά και ότι θα το παραλάβεις εγκαίρως για να το πάρεις μαζί σου και στις διακοπές, διάλεξε την απόχρωση που προτιμάς από το SHOPFLIX.gr, όπου αυτή την περίοδο θα ανακαλύψεις εκπτώσεις σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων που αγγίζουν το 80%.

Αγόρασέ το.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024