Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καινούργιο laptop: Η Chuwi προσφέρει τις πιο οικονομικές προτάσεις της αγοράς

Καινούργιο laptop: Η Chuwi προσφέρει τις πιο οικονομικές προτάσεις της αγοράς

Οι παράγοντες που θα πρέπει να λάβεις υπόψη για την αγορά ενός λάπτοπ είναι σχετικά απλοί

Αποφάσισες να αγοράσεις νέο λάπτοπ αλλά δεν ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο για σένα; Λογικό, αφού στην αγορά κυκλοφορούν εκατοντάδες μοντέλα με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Αρχικά θα πρέπει να αποφασίσεις πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά να απαντήσεις στο ερώτημα τι είδους λάπτοπ αναζητάς. Ψάχνεις ένα λάπτοπ υψηλών επιδόσεων γιατί αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς τους, ή ψάχνεις ένα λάπτοπ για ατέλειωτες ώρες gaming.

Ο επεξεργαστής, η μνήμη RAM, τα γραφικά αλλά και η αυτονομία του θα πρέπει να είναι τα κριτήρια σου για την επιλογή στην αγορά λάπτοπ.

Η Chuwi προσφέρει τις πιο οικονομικές προτάσεις της αγοράς μέσω του SHOPFLIX.gr.

Αν αναζητάς ένα μικρό, κομψό και γρήγορο laptop η Chuwi ενσωματώνει καινοτομίες και σύγχρονες τεχνολογίες με τρόπο που θα σας εκπλήξει!

Ακόμα και για εκείνους που θέλουν να αποκωδικοποιήσουν βίντεο 4K υπάρχει λύση αφού η Chuwi διαθέτει λάπτοπ εξοπλισμένο με επεξεργαστή Gemini lake N4020 14nm η υψηλότερη συχνότητα που μπορεί να φτάσει είναι τα 2,6 GHz, με κάρτα γραφικών UHD Graphics 600 core.

Αν πάλι ψάχνεις ένα μίνιμαλ λαπτοπ ελαφρύ, λεπτό και φορητό και να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στο σακίδιο ή στην τσάντα σου, να το έχετε πάντα μαζί σου θα βρεις λαπτοπ με ισχυρή απόδοση που σου επιτρέπει να απαλλαγείς από τα δεσμά των παραδοσιακών φορητών υπολογιστών και σε βοηθάει να βελτιώσεις την αποδοτικότητά σου ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

Πέραν του μεγέθους που καθορίζεται ουσιαστικά αποκλειστικά από το μέγεθος της οθόνης του λάπτοπ, καλό είναι να προσέξουμε τι οθόνη έχει επάνω το υποψήφιο laptop.

Η περιστροφή 360° επιτρέπει στον φορητό υπολογιστή και το tablet να χρησιμοποιούνται ως συσκευή δύο σε ένα, επιτρέποντάς τους να αναδιπλώνονται σε κατάλληλες γωνίες για εργασία ή παιχνίδι, εν κινήσει ή στο σπίτι.

Σίγουρα οι SSD δίσκοι έχουν πολλά πλεονεκτήματα και το λάπτοπ σας θα είναι καλό να έχει ssd σκληρό δίσκο.

Η μνήμη και ο αποθηκευτικός χώρος υψηλής ταχύτητας βοηθούν στις καθημερινές εργασίες χωρίς καθυστερήσεις στην απόδοση, ακόμη και με πολλά προγράμματα ανοιχτά για εργασία ή αναπαραγωγή.

Προφανώς, όπως και με κάθε άλλη παραγγελία σου, το SHOPFLIX.gr θα εξασφαλίσει ότι το νέο σου λάπτοπ θα φτάσει στην πόρτα σου στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Μην ξεχνάς ότι οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στο SHOPFLIX.gr και φτάνουν ώς και -80% / μπορείς να βρεις αμέτρητα προϊόντα για όλα σου τα θέλω

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024