Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκπτώσεις: Η αγαπημένη μας καλοκαιρινή λέξη μετά τις διακοπές έφτασε στο SHOPFLIX.gr

Εκπτώσεις: Η αγαπημένη μας καλοκαιρινή λέξη μετά τις διακοπές έφτασε στο SHOPFLIX.gr

Και θα κρατήσουν όσο θα θέλαμε να διαρκέσει και η άδειά μας

Δεν χρειάζεται να είσαι καταναλωτικό ον για να εκτιμάς τις καλοκαιρινές εκπτώσεις. Άλλωστε, ακόμη και αν ψωνίζεις μόνο τα απολύτως απαραίτητα, είναι σαφώς προτιμότερο να τα αποκτήσεις στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, χωρίς να κάνεις… εκπτώσεις στην ποιότητα. Ειδικά, όμως, αν έχεις αναγάγει το shopping therapy σε επιστήμη, δύσκολα μπορείς να κρύψεις την χαρά σου όταν βλέπεις ποσοστά δίπλα σε ονόματα προϊόντων.

Ένα ερώτημα που μάλλον σε απασχολεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή, είναι το πώς θα είσαι σίγουρος ότι εντόπισες τις καλύτερες ευκαιρίες. Έχουμε να προτείνουμε μια απάντηση: το SHOPFLIX.gr, το marketplace με τα αμέτρητα προϊόντα και την πανελλαδική κάλυψη, μπαίνει δυναμικά στον χορό των καλοκαιρινών εκπτώσεων, με εκπτώσεις που αγγίζουν το 80%, σε όλες τις κατηγορίες και θα κρατήσουν όσο και το καλοκαίρι.

Ό,τι ψάχνεις, στην τιμή που το ψάχνεις

Τι σημαίνει «σε όλες τις κατηγορίες»; Πάρε χαρτί και μολύβι: προϊόντα τεχνολογίας, από smartphones, laptops και tablets, μέχρι κονσόλες, φωτογραφικές μηχανές, τηλεοράσεις και wearables. Βιβλία κάθε κατηγορίας, για κάθε ηλικία και είδος αναγνώστη.

Προϊόντα για το σπίτι και τον κήπο, από μεγάλες οικιακές συσκευές και gadgets κουζίνας, μέχρι έπιπλα γραφείου, είδη καθαρισμού, ηλεκτρολογικά συστήματα ασφαλείας, είδη για τον κήπο, για το μπάνιο και εργαλεία για μαστορέματα.

Είδη για την προσωπική σου περιποίηση, αλλά και την ενίσχυση της υγείας σου, από συσκευές για τα μαλλιά και αποτριχωτικές μηχανές, μέχρι αρώματα και είδη για την ενυδάτωση και τον καθαρισμό του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών σου. Και από εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής, μέχρι ιατρικά είδη και φαρμακευτικά.

Παιχνίδια για παιδιά… κάθε ηλικίας, ό,τι χρειάζεσαι για τη φροντίδα του μωρού και του παιδιού, αλλά και για το παιδικό δωμάτιο. Είδη για κάθε χόμπι που αγαπάς, από τον εξοπλισμό για το home gym και τα αγαπημένα σου σπορ, μέχρι είδη για μοντελισμό και ζωγραφική και – φυσικά – είδη ταξιδίου και όλα τα απαραίτητα για outdoor δραστηριότητες.

Θέλεις κι άλλα; Αξεσουάρ κάθε είδους, όπως γυναικεία και ανδρικά κοσμήματα, τσάντες και πορτοφόλια, ρολόγια και γυαλιά ηλίου σε περιμένουν επίσης στην ατέλειωτη λίστα προϊόντων του SHOPFLIX.gr, μαζί με όλα όσα χρειάζεσαι για τη φροντίδα του κατοικιδίου σου, είτε είναι σκύλος ή γάτα, είτε τρωκτικό, πτηνό, ψάρι ή ερπετό.

Είδη κάβας και είδη καπνιστού, αξεσουάρ για το αυτοκίνητο, τη μηχανή και το σκάφος και αμέτρητες επιλογές σε επαγγελματικό εξοπλισμό για επιχειρήσεις εστίασης, γραφεία, ξενοδοχεία, στούντιο νυχιών και κομμωτήρια, ιατρεία, εταιρείες καθαριότητας και επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου συμπληρώνουν την τεράστια λίστα – εκτός της οποίας αναγκαστήκαμε να αφήσουμε πολλά πράγματα για λόγους συντομίας.

Έγκαιρη «προσγείωση» στην πόρτα σου

Αν λάβεις υπόψη σου και την εγγυημένα έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σου στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, αλλά και το χαμηλό κόστος των μεταφορικών που για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ξεκινούν για όλες τις αποστολές άνω των 10€ από 0,99€ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και από 1,50€ για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, πιστεύουμε ότι η απορία σου απαντιέται από μόνη της. Τι καλύτερο από το να βρεις όλα όσα αναζητάς σε συμφέρουσες τιμές, στο ίδιο μέρος και μέσα σε λίγα μόνο κλικ;

Ανακάλυψε τις εκπτώσεις του SHOPFLIX.gr.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024