Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε κινητά τηλέφωνα που αξίζει να διαλέξεις

Πέντε κινητά τηλέφωνα που αξίζει να διαλέξεις

Πώς επιλέγουμε όμως το ιδανικό κινητό για τις ανάγκες μας;

«Τι κινητό να πάρω»; Πόσοι από εμάς έχουμε γκουγκλάρει τη συγκεκριμένη φράση χαζεύοντας ανάμεσα σε αμέτρητα κινητά τηλέφωνα στο Internet. H αλήθεια είναι ότι κάθε εταιρεία βγάζει δεκάδες κινητά τηλέφωνα κάθε χρόνο, για όλα τα βαλάντια, καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών.

Αρχικά το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ορίσετε είναι το πόσα χρήματα θέλετε να ξοδέψετε για μια συσκευή, αλλά και και πως θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Θέλετε να διαθέτει καλό λειτουργικό για να κάνετε και τη δουλειά σας όταν είστε εκτός γραφείου ή θέλετε ένα κινητό με πολύ καλή κάμερα για να αποτυπώσετε φωτογραφικά τις στιγμές σας;

Στη περίπτωση που επιλέξεις να διαλέξεις από το SHOPFIX.gr   το νέου σου smartphone το οποίο  εκτός από μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα κινητής τηλεφωνίας σου εξασφαλίζει και έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, χάρη στην αποκλειστική συνεργασία του με την Courier Center. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για καθυστερήσεις που θα μπορούσαν να σε αφήσουν εκτεθειμένο.

Apple iPhone 11 4GB 64GB Black

Tο iPhone 11 διαθέτει όλα όσα ήθελες και ακόμα περισσότερα: ένα πρωτοποριακό σύστημα διπλής κάμερας που συλλαμβάνει ό,τι βλέπεις και ό,τι αγαπάς περισσότερο, τον ταχύτερο επεξεργαστή που έχει τοποθετηθεί μέχρι σήμερα σε smartphone, μπαταρία με διάρκεια ζωής έως και μία ημέρα και φυσικά 4Κ video υψηλής ποιότητας, για να αποτυπώνεις τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες σου καλύτερα από ποτέ!

Στην καρδιά του χτυπά ο προηγμένος επεξεργαστής A13 Bionic με την τρίτης γενιάς Neural Engine, ο οποίος εκτοξεύει τις επιδόσεις σε άλλο επίπεδο.

Παράλληλα, διαθέτει Spatial Audio και Dolby Atmos για εκπληκτικό ήχο, Wireless Charging, ταχύτατο Wi‑Fi 6, Gigabit-Class LTE και πιστοποίηση IP68 – για να το έχεις πάντα μαζί σου, κάθε στιγμή.

Απόκτησέ το από 529 €

Realme GT Neo 2 5G 8GB 128GB Black

Βασισμένος στην τεχνολογία κατασκευής των 7nm, ο κορυφαίος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 870 ανεβάζει την απόδοση και την αποδοτικότητα σε νέα ύψη.

Σε συνδυασμό με τον A77 Prime Core 3,2 GHz, το GT NEO 2 σάς επιτρέπει να εξερευνήσετε όλες αυτές τις απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια σε ελάχιστους έως μηδενικούς χρόνους φόρτωσης.

Απαθανατίστε απίστευτα στιγμιότυπα, χάρη στην κύρια κάμερα 64MP, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και να τραβήξετε πιο εκτεταμένες εικόνες με την Ultra Wide Camera 8MP.

Η προσαρμοσμένη λειτουργία Street Photography Mode έχει δημιουργηθεί από την αρχή με λειτουργίες όπως το DIS Snapshot, η Instant Focus και το Quick Zoom για να προσφέρει μια αβίαστη εμπειρία φωτογραφίας δρόμου από φορητές συσκευές. Επίσης η λειτουργία Super Nightscape Mode στο GT NEO 2 επιτρέπει γρατζουνιές και καθαρές φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό με ένα μόνο πάτημα.

Αποκτήστε το από 299 €

Xiaomi Redmi 10 NFC 4GB 128GB Sea Blue

 Το νέο Redmi 10, συνδυάζει μία μεγάλη οθόνη, τετραπλή κάμερα με τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) και πλούσια χαρακτηριστικά για κατανάλωση περιεχομένου και αυξημένη παραγωγικότητα. Με τετραπλή κύρια κάμερα με AI, η συσκευή φροντίζει να είσαι καλά «εξοπλισμένος» για οποιοδήποτε φωτογραφικό σενάριο.

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek® Helio™ G88 (έως 2,0GHz) και η Mali-G52 GPU σε συνδυασμό με τον γρήγορο αποθηκευτικό χώρο προσφέρουν υψηλές επιδόσεις που τις νιώθεις στα… δάκτυλα σου. Απόλαυσε αψεγάδιαστη αναπαραγωγή, ταχύτατη μεταφορά αρχείων, υψηλό framerate στα παιχνίδια, άμεσο άνοιγμα των apps και τέλειες φωτογραφίες.

Η κύρια κάμερα 50 MP (f:/1.8) με AI προσφέρει υπέροχες φωτογραφίες ανεξάρτητα από τις συνθήκες περιβάλλοντος. Η υπερευρυγώνια κάμερα 8 MP (FOV 120°, f:/2.2) είναι τέλεια για τοπία ενώ με την κάμερα macro (2 MP, f:/2.4) μπορείς να «τραβήξεις» όμορφα κοντινά. Ο αισθητήρας βάθους (2 MP, f:/2.4) σε βοηθά να «βγάλεις» όμορφα πορτραίτα (Portrait Mode) με ανεστίαστο φόντο (Bokeh).

Samsung Galaxy S21 FE 6GB 128GB Graphite

Απόλαυσε το αγαπημένο σου περιεχόμενο στο έπακρο με το Samsung Galaxy S21 FE που διαθέτει μεγάλη FHD+ οθόνη 6.4” και μπροστινή κάμερα 32Mp για ακαταμάχητες selfie. Οι εξαιρετικές επιδόσεις είναι εγγυημένες με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και ταχύτατο επεξεργαστή Snapdragon 888.

Χάρη στην υποστήριξη των επόμενης γενιάς τηλεπικοινωνιακών δικτύων 5G έχεις στα χέρια σου μία συσκευή που προέρχεται από το… μέλλον, σήμερα! Απόλαυσε ασύλληπτες ταχύτητες downloading και uploading (μπορείς να κατεβάζεις μία ολόκληρη τηλεοπτική σειρά σε λίγα δευτερόλεπτα ενώ η ζωντανή ροή αθλητικών αγώνων είναι εξαιρετικά ομαλή σαν να ήσουν στο… γήπεδο) και παρακολούθησε περιεχόμενο από υπηρεσίες video streaming χωρίς καθυστερήσεις ή κολλήματα. Συνδέσου με το μέλλον, σήμερα!

Για άλλη μία φορά, η Samsung πρωτοπορεί και προσφέρει λήψεις χαμηλού φωτισμού με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ). Το AI συλλαμβάνει και επεξεργάζεται έως και 14 καρέ λήψης για φωτεινά αποτελέσματα. Παράλληλα, η βελτιστοποιημένη λειτουργία «Νύχτας» προσφέρει υψηλότερη απόδοση λεπτομερειών και μειωμένο θόρυβο με τη βοήθεια του AI και του λογισμικού επεξεργασίας σημάτων εικόνας (AI SW ISP, RAW σε JPEG), ενισχύοντας και τα χρώματα.

Αποκτήστε το από 479 €

Xiaomi Redmi Note 10 Pro NFC 6GB 128GB Onyx Gray

Το Xiaomi Redmi Note 10 Pro αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για απαιτητικούς χρήστες καθώς ενσωματώνει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 732G προσφέροντας εξαιρετική ταχύτητα αλλά και αποδοτικότητα σε απαιτητικά games και tasks.

Ταυτόχρονα, η οθόνη τεχνολογίας AMOLED DotDisplay σε συνέργεια με τον ρυθμό ανανέωσης των 120Hz και την ανάλυση 2400 x 1080 δημιουργούν μία φυσική και άνετη αίσθηση απεικόνισης η οποία διανθίζεται περαιτέρω από την ευρεία γκάμα χρωμάτων DCI-P3.

Η βασική κάμερα είναι εξοπλισμένη με διπλό εγγενές ISO, με υψηλότερο δυναμικό εύρος, πιο πλούσιες λεπτομέρειες και επαγγελματικό έλεγχο θορύβου. Με την τεχνολογία pixel-binning 9 σε 1, τα pixel συνδυάζονται σε μεγαλύτερα pixel 2,1μm, αυξάνοντας την ευαισθησία στο φως κατά 900%
Το Night mode 2.0 με RAW multi-frame μειώνει αποτελεσματικά τον θόρυβο και προσφέρει εξαιρετικά ευκρινείς νυχτερινές εικόνες.

 Όποιο smartphone ή αξεσουάρ, θήκη ή powerbank και αν διαλέξεις, θα το έχεις άμεσα στην πόρτα σου, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι. Και σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, το κόστος των μεταφορικών συμπιέζεται στα 0,99€ για κάθε αποστολή άνω των 10€ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στα 1,50€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Και μην ξεχνάς, Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις ξεκίνησαν στο SHOPFLIX.gr και φτάνουν ώς και -80%.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024