Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
AirPods Pro: Γιατί αξίζει να τα αποκτήσεις φέτος το καλοκαίρι

AirPods Pro: Γιατί αξίζει να τα αποκτήσεις φέτος το καλοκαίρι

Μάθε γιατί είναι η καλύτερη στιγμή να εξοπλιστείς με το πιο hot gadget της Apple

Ναι, οι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στα ασύρματα ακουστικά της Apple, έχουν καλούς λόγους για την επιλογή τους. Εύχρηστα, κομψά, με πεντακάθαρο ήχο και πολλαπλές δυνατότητες, τα AirPods αξίζουν και με το παραπάνω μια θέση ανάμεσα στα gadgets σου – και μάλιστα, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Προς τι η βιασύνη; Αυτές τις μέρες, στο SHOPFLIX.gr – όπου έχουν ξεκινήσει οι καλοκαιρινές εκπτώσεις, που αγγίζουν έως και το 80% – θα βρεις τα δημοφιλή AirPods Pro σε προσφορά που φτάνει μέχρι και τα 107€, για να απολαμβάνεις τέλειο ήχο και εργονομία όπου και αν βρίσκεσαι.

Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι που καθιστούν τα AirPods τόσο γοητευτικά. Πρώτα από όλα, είναι πανάλαφρα και εξαιρετικά εύχρηστα, αλλά και τα πιο αξιόπιστα ασύρματα ακουστικά που θα βρεις στην αγορά. Ο ήχος τους, όπως ήδη αναφέραμε, είναι κρυστάλλινος, ενώ, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες Apple συσκευές σου, ζωντανεύουν τη Siri στα αυτιά σου, κάνοντας ακόμη ευκολότερο τον χειρισμό της. Επίσης, παρόλο που (προφανώς) συνεννοούνται καλύτερα με το iPhone, το MacBook ή το iPad σου, μπορούν να συνδεθούν άνετα με οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει Bluetooth, ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή της.

Άλλος ένας λόγος να προτιμήσεις τα AirPods Pro πέρα από τη μεγάλη προσφορά του SHOPFLIX.gr; Διαθέτουν σύστημα Active Noise Cancellation για άκρως επιβλητικό ήχο, αλλά και λειτουργία διαφάνειας που σου επιτρέπει να ακούς την αγαπημένη σου μουσική ή Podcast, χωρίς να αποκόπτεσαι πλήρως από το περιβάλλον γύρω σου. Και χάρη στην in-ear μορφή τους, προσαρμόζονται ακόμη πιο άνετα στα αυτιά σου, ενώ παραμένουν ανθεκτικά στον ιδρώτα.

Αγόρασέ τα.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024