Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
John Wick 4: Στη δημοσιότητα το πρώτο «εκρηκτικό» τρέιλερ της ταινίας

John Wick 4: Στη δημοσιότητα το πρώτο «εκρηκτικό» τρέιλερ της ταινίας

Έτοιμος για εκδίκηση δείχνει να είναι ο Κιάνου Ριβς στο πρώτο επίσημο teaser της τέταρτης ταινίας δράσης που πρωταγωνιστεί ως John Wick.

Ένα πολλά υποσχόμενο trailer δόθηκε στη δημοσιότητα για την τέταρτη στη σειρά ταινία «John Wick» στην οποία πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος όλων Κιάνου Ριβς.

Όπως φαίνονται στα πρώτα πλάνα της ταινίας, ο John Wick κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, δηλαδή να εκδικείται και να αποδίδει δικαιοσύνη όπως μόνο εκείνος γνωρίζει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Keanu Reeves δήλωσε ότι ο John Wick «θα φτύσει αίμα»  στην 4η ταινία του franchise, ενώ εξέφρασε πως έχει απωθημένο να παίξει τον Batman κάποια στιγμή σε ταινία.

Μαζί με τον Ριβς στη νεότερη ταινία του franchise πρωταγωνιστούν οι Λόρενς Φίσμπερν, Ντόνι Γιέν, Μπιλ Σκάσγκαρντ, Χιρουόκι Σανάντα, Σκοτ Άντκινς και Κλάνσι Μπράουν. Ο Ίαν ΜακΣέιν επίσης επιστρέφει ως Γουίνστον, διευθυντής του Continental Hotel.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023, όπως αποκαλύφθηκε μαζί με την κυκλοφορία του τρέιλερ ενώ παραμένει μυστήριο αν η τέταρτη ταινία θα έχει κάτι παραπάνω από το όνομα του «John Wick» για τίτλο.

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024