Διάσημο μοντέλο κόλασε τη Μύκονο με την εμφάνισή της – Αναλογίες που ζαλίζουν
Η Μύκονος έγινε και φέτος σημείο συνάντησης διασημοτήτων
Η Ρούμπι Μέι πέρασε από τη Μύκονο και άφησε όπως πάντα το στίγμα της.
Η βρετανή καλλονή, που αγαπάει ιδιαίτερα το νησί των ανέμων επέστρεψε στη χώρα μας και άφησε τους πάντες άφωνους.
Η Ρούμπι Μέι κατά την παραμονή της στο νησί όργωσε τις κοσμικές παραλίες αλλά και τα νυχτερινά μαγαζιά.
Η ίδια, που συζητήθηκε ιδιαίτερα για τη σχέση της με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή, Ντέλε Άλι εμφανίστηκε στο νησί των Ανέμων έκλεψε τις εντυπώσεις.
Η 25χρονη με το εντυπωσιακό κορμί εμφανίστηκε φορώντας ένα στενό λευκό φουστάκι με κρόσια, μαύρη μπαντάνα στο κεφάλι και αρβυλάκια σαν και πήγαινε για σαφάρι.
Η πρώην του Άγγλου ποδοσφαιριστή Dele Alli -η σχέση με τον οποίο είχε απασχολήσει έντονα τα βρετανικά ταμπλόιντ- ήταν πολύ απορροφημένη στο κινητό της. Προφανώς θα τσέκαρε like και follow στα social media. Πρόσεχε, βρε κορίτσι μου, με το τηλέφωνο. Θα σκοντάψεις πουθενά και θα τρέχουμε.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Ρωσία: Μετά την επίσκεψη Βανς, το Κρεμλίνο λέει ότι θα αναπτύξει τις σχέσεις με Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν
- Σε «Red Code» Αχαΐα και Ηλεία ενόψει της κακοκαιρίας – Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
- Ιστορική συμμετοχή για την Εθνική στη League A του Nations League – Τι πρέπει να γνωρίζετε για την κλήρωση
- Αρχεία Έπσταϊν: Το Συμβούλιο της Ευρώπης ήρε τη διπλωματική ασυλία του πρώην γενικού γραμματέα του, Γιάγκλαντ
- «Είναι ανθρωποκτονία» – Μια νέα έρευνα αλλάζει τα δεδομένα γύρω από τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν
- Πρέβεζα: Κατολισθήσεις από την βροχή απειλούν σπίτια και καταστήματα – Μεγάλες καταστροφές στον Μύτικα
