Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Formula 1: Ξέσπασε η γυναίκα του Σουμάχερ σε τελετή βράβευσής του

Formula 1: Ξέσπασε η γυναίκα του Σουμάχερ σε τελετή βράβευσής του

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τιμήθηκε αυτή την εβδομάδα σε τελετή απονομής βραβείων στη Γερμανία, με περισσότερα από εννέα χρόνια να έχουν περάσει μετά το ατύχημα στο σκι που του προκάλεσε τους τραυματισμούς που του άλλαξαν τη ζωή.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ τιμήθηκε αυτή την εβδομάδα σε μια  τελετή απονομής βραβείων στη Γερμανία, έχοντας περάσει πια περισσότερα από εννέα χρόνια μετά το ατύχημα στο σκι που του προκάλεσε τους τραυματισμούς που του άλλαξαν τη ζωή.

Η θρυλική καριέρα στην Formula 1 του Μίκαελ Σουμάχερ τιμήθηκε σε μία τελετή με έντονα συγκινησιακό χαρακτήρα στην Γερμανία.

Διαβάστε επίσης: Πρώην μάνατζερ του Σουμάχερ: Η οικογένειά του λέει ψέματα για την υγεία του

Ο Σουμάχερ, 53 χρόνων σήμερα, δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στην Γκρενόμπλ.

Ωστόσο την Τετάρτη, η οικογένεια του παρευρέθει σε μία αφιερωματική βραδιά όπου ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής βραβεύτηκε. Στην τελετή έδωσαν το «παρών» η γυναίκα του Σουμάχερ, Κορίνα, με την κόρη του, Τζίνα. Ο γιος του, που είναι οδηγός της Formula 1, έλειπε από την τελετή επειδή υπήρξε αδιάθετος.

Η Κορίνα δάκρυσε καθώς ο σύζυγός της καταχειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους. Επίσης στο πλευρό της ήταν ο πρώην πρόεδρος της FIA και επικεφαλής της Ferrari, Ζαν Τοντ.

Μετά την τελετή, ο Tοντ, έγραψε στο Twitter: «Μια συναισθηματική τελετή στην Κολωνία για να τιμήσει την εξαιρετική καριέρα του Μίκαελ Σουμάχερ αλλά και το φιλανθρωπικό έργο της οικογένειας του, της Κορίνα, της Τζίνα, του Μικ και του Χένρικ. Γνώρισα τον Μίκαελ πριν από 30 χρόνια, με τη Ferrari, ζώντας το πάθος του και φέρνοντας χαρά σε εκατομμύρια από εμάς!».

Sports in

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωσή της ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών στο χθεσινό παιχνίδι με την Έβερτον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024