Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξανθή Τζερεφού: Το πρώτο μοντέλο που εμφανίζεται σε επίδειξη με τον μετρητή σακχάρου

Ξανθή Τζερεφού: Το πρώτο μοντέλο που εμφανίζεται σε επίδειξη με τον μετρητή σακχάρου

Ο διαβήτης δεν σε εμποδίζει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου

Ακολουθώντας το παράδειγμα της κόρης της Κέιτ Μος, Λίλα, η οποία εμφανίστηκε με αντλία ινσουλίνης στο σόου των Versace και Fendi, η Ξανθή Τζερεφού εμφανίστηκε στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια στην Διονυσίου Αεροπαγίτου, φορώντας τον δικό της αισθητήρα μέτρησης της γλυκόζης.

Το μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, γεμάτο αυτοπεποίθηση περπάτησε στην πασαρέλα και κατέρριψε το στίγμα που ακολουθεί όσους ζουν με διαβήτη ενώ παράλληλα έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα αποδοχής όλων των ανθρώπων.

Η ίδια, φωτογραφήθηκε με τον σχεδιαστή και σε ανάρτησή της στο Facebook εξέφρασε τη χαρά της και την τιμή της και τόνισε ότι «ο διαβήτης δεν σε εμποδίζει να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου. Κάθε μέρα η ζωή μας γίνεται πιο εύκολη και με τον αισθητήρα δεν χρειάζεται να μετράμε την γλυκόζη μας με την κλασική μέθοδο του τρυπήματος στα δάκτυλά μας».

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Ήταν χαρά και τιμή μου να περπατήσω στο φιλανθρωπικό fashion show με τίτλο «The swans» με την εξαιρετική δημιουργία του @vzoulias και του @pkondylatos στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας Athens Xclusive Designers Week – AXDW . Βοηθώντας κι εγώ με τον τρόπο μου στο έργο της @elpida_association .

Στο χέρι μου φοράω τον αισθητήρα γλυκόζης μου #freestylelibreteam .

Είδατε για πρώτη φορά στην Ελλάδα μοντέλο να περπατάει στην πασαρέλα φορώντας τον. Οι αόρατες μάχες που δίνουμε καθημερινά και δεν τις ξέρει κανείς μας κάνουν πιο δυνατούς.

Ο διαβήτης δεν σε εμποδίζει να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Κάθε μέρα η ζωή μας γίνεται πιο εύκολη και με τον αισθητήρα δεν χρειάζεται να μετράμε την γλυκόζη μας με την κλασική μέθοδο του τρυπήματος στα δάκτυλά μας.

Ευχαριστώ πολύ το πρακτορείο μου @themodernsociety_gr που πιστεύει σ’ εμένα και δεν προσπάθησε ποτέ να αλλάξει αυτή που είμαι και όλους όσους με στήριξαν και με στηρίζουν σε αυτό το έργο μας.

Τα καλύτερα έρχονται!».

Η ανάρτησή της

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024