Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νταμπό: «Είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τους στόχους μας»

Νταμπό: «Είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τους στόχους μας»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη μίλησε για την επικείμενη σειρά με την Γκόμελ.

Ο Μπράιαν Νταμπό εκπροσώπησε τους παίκτες του Άρη πριν από το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της Γκόμελ, με τον άσο των κίτρινων να δηλώνει: «Νιώθω ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω μπροστά στους απίστευτους οπαδούς μας και να κάνουμε μία καλή αρχή. Από την αρχή είχα πει πως δεν έκανα προετοιμασία με τους υπόλοιπους αλλά έκανα έξτρα προπονήσεις και θα είμαι έτοιμος».

Για την Γκόμελ επισήμανε: «Δεν ξέρω πολλά για την Γκόμελ, γνωρίζω πως έχει καλούς παίκτες και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην χώρα της. Εμείς ως ομάδα θα ήμαστε έτοιμοι γιατί έχουμε κάποιους στόχους να πετύχουμε και περιμένω μία πετυχημένη σεζόν».

Για τον κόσμο του Άρη ανέφερε: «Οι φίλαθλοι είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς, ειδικά αν είναι τόσο υπέροχοι όσο οι δικοί μας. Θα είναι επιπλέον κίνητρο για εμάς». Για το κατά πόσον αφιερώνει ένα τραγούδι στους φιλάθλους είπε: «Θα μιλήσω μετά την πρόκριση».

Για το γεγονός πως η ομάδα του Άρη έχει εμπειρία διευκρίνισε: «Είναι πλεονέκτημα αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν… πόλεμο. Έτσι θα πρέπει αυτή η εμπειρία να αποτελέσει πλεονέκτημα για εμάς».

Για το εάν υπάρχει φαβορί υπογράμμισε πως «ελπίζω να νικήσουμε. Δεν νομίζω πως υπάρχει φαβορί: είναι η πρώτη φορά που θα παίξουμε με την Γκόμελ και πρέπει να τους σεβαστούμε. Η ομάδα μας όμως νιώθει αυτοπεποίθηση και το φαβορί θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Το εάν υπάρχει έξτρα πίεση λόγω των προηγούμενων άσχημων ευρωπαϊκών αποτελεσμάτων σχολίασε: «Όχι δεν νιώθω πίεση. Όλοι ήμαστε μαζί, η ομάδα, οι παίκτες, ο κόσμος. Αν προκριθούμε θα είναι μία μεγάλη χαρά για όλους μας, αν χάσουμε θα είναι μεγάλη απογοήτευση. Αλλά πιστεύω πως θα νικήσουμε».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024