Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Εντεκάδα με εκπλήξεις στη Χάιφα

Ολυμπιακός: Εντεκάδα με εκπλήξεις στη Χάιφα

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μακάμπι στη Χάιφα (20:00), στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη β’ προκριματική φάση του Champions League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιφυλάσσει εκπλήξεις στην αρχική 11άδα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός παρατάσσει τον Ολυμπιακό με εκπλήξεις, αφήνοντας εκτός τους Παπασταθόπουλο, Μαντί Καμαρά και Ελ Αραμπί, με τους Μανωλά, Κανέ και Τικίνιο να παίρνουν τις θέσεις τους στην 11άδα των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την «ερυθρόλευκη» εστία θα βρίσκεται ο Βατσλίκ, με τους Βρσάλικο, Μανωλά, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Κανέ θα είναι στα χαφ, με τους Μασούρα, Αγκιμπού Καμαρά και Ζινκερνάγκελ πίσω από τον Τικίνιο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχηγός του Ολυμπιακού στο αποψινό παιχνίδι θα είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με το περιβραχιόνιο.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να έχουν τη συμπαράσταση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ταξίδεψε στο Ισραήλ και παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των Πειραιωτών με την Μακάμπι Χάιφα.

Η 11άδα: Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο.

Στον πάγκο για τους Πειραιώτες: Τζολάκης, Παπαδούδης, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκης, Κουντέ, Ελ Αραμπί, Παπασταθόπουλος, Ζοάο Καρβάλιο, Άβιλα, Βαλμπουενά, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ραντζέλοβιτς.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024