Με το πολύ σημαντικό 1-1 έφυγε από την Δανία κόντρα στην Μίντιλαντ η ΑΕΚ Λάρνακας, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Οι Κύπριοι έδειξαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και μάλιστα ήταν αυτοί οι οποίοι πήραν πρώτοι το προβάδισμα με τον Γκιούρσκο στο 81′, ωστόσο οι Δανοί βρήκαν την ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα χάρη σε κεφαλιά του Σβιατσένκο.
Στο άλλο παινχίδι της βραδιάς, η Λουντογκόρεντς επικράτησε άνετα με 3-0 της Σαμρόκ, με τον Πιέρο Σωτηρίου να είναι το πρόσωπο της βραδιάς, πετυχαίνοντας δύο τέρματα.
Αρχικά στο 26′ με τελείωμα από κοντά και στη συνέχεια στο 35′, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα.
Ο Ιγκόρ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, με τους Βούλγαρους να είναι με το ένα πόδι στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League.
Οι πρωταθλητές Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έβγαλαν τις... σκούπες, νίκησαν 115-110 τους Λος Άντζελες Λέικερς, έκαναν το 4-0 στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA και πέρασαν στους τελικούς, όπου περιμένουν αντίπαλο – Ισοφάρισαν σε 2-2 οι Καβαλίερς στην Ανατολή.
Ο Ολυμπιακός έκανε σπουδαίες προσθήκες στο ρόστερ του και με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι ξανά στον πάγκο του θα προσπαθήσει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών.