Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει τις μεταγραφικές «βόμβες» στο καλοκαιρινό μεταγραφικό «παζάρι».
Μετά τον Σαντιό Μανέ, σειρά πήρε και ο Ματίας Ντε Λιχτ για να ανακοινωθεί από την ομάδα του Μονάχου, ολοκληρώνοντας έτσι μια σπουδαία μεταγραφή, με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό να αφήνει το Τορίνο και τη Γιουβέντους και να μετακομίζει στη Γερμανία.
Ο 23χρονος είχε συμφωνήσει εδώ και μερικές εβδομάδες με την πλευρά των Βαυαρών, έχοντας πειστεί από το project που του παρουσίασαν οι Γιούλιαν Νάγκελσμαν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς και οι «Μπιανκονέρι» έδωσαν το «πράσινο φως» για το ποσό των 70+10 εκατ. ευρώ.
Μάλιστα οι άνθρωποι της Μπάγερν επέλεξαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να παρουσιάσουν το νέο απόκτημα της ομάδας, ανεβάζοντας ένα βίντεο με ένα μπουκάλι που ταξίδεψε στον ποταμό Ίζαρ στα σύνορα Αυστρίας-Γερμανίας, περιλαμβάνοντας τη φανέλα του Ντε Λιχτ με το 2027 στο πίσω μέρος.
Καθησυχαστική είναι η ενημέρωση της Τσέλσι σχετικά με την κατάσταση του Τζέσι Ντέρι, ο οποίος σόκαρε τους πάντες όταν έπεσε με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με τη Φόρεστ.
Ο διαιτητής του χθεσινού ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (Σότσα). Ο διαιτητής του… Χουάνκαρ (Μαρέσκα). Και η καρδιά ενός σκανδάλου που έστειλε τον αρχιδιαιτητή της Serie A, στην εισαγγελία του Μιλάνου.
Ο ΟΦΗ πρόσθεσε στο σήμα του δύο ασημένια αστέρια, τα οποία συμβολίζουν φυσικά τις δύο κατακτήσεις του Κυπέλλου Ελλάδας, το 1987 και το 2026. Δείτε το παρακάτω.