Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Δαμίγος

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Δαμίγος

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του 18χρονου γκολκίπερ, Θοδωρή Δαμίγου, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο δόθηκε ως δανεικός στο Περιστέρι.

Την επιστροφή και ένταξη στην πρώτη ομάδα του νεαρού τερματοφύλακα, Θοδωρή Δαμίγου, ανακοίνωσε το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού!

Διαβάστε επίσης: Τέρμα το αστείο με την ΕΠΟ: «Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος» ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο 18χρονος γκολκίπερ έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής των «ερυθρόλευκων», όπως και από εκείνα της Βουλιαγμένης και του Πανιωνίου, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο δόθηκε ως δανεικός στο Περιστέρι, με το οποίο κατέγραψε επτά συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο Δαμίγος, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική εφήβων, αναμένεται να λειτουργήσει -αρχικά τουλάχιστον- ως «κάλυψη», για την περίπτωση που ο Μάνος Ζερδεβάς δεν είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης και την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Υπενθυμίζεται ότι στο δυναμικό του Ολυμπιακού παραμένει ο διεθνής Κροάτης τερματοφύλακας Μάρκο Μπίγιατς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω και εγώ, πλέον, στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Γνωρίζω πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη να εκπροσωπείς έναν από τους μεγαλύτερους και ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, και ελπίζω, μέσα από τη σκληρή δουλειά, με τους συμπαίκτες μου και το προπονητικο επιτελείο, να επιτύχουμε τους μεγάλους στόχους που έχουμε», δήλωσε ο Δαμίγος.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024