Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αλαφούζος αντιλήφθηκε τι πάει να συμβεί και ξεσπάθωσε κατά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ο Αλαφούζος αντιλήφθηκε τι πάει να συμβεί και ξεσπάθωσε κατά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Τι κρύβεται πίσω από το ξέσπασμα που είχε ο Γιάννης Αλαφούζος μέσα στο Δ.Σ. της Λίγκας.

Η επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων του ελληνικού ποδοσφαίρου κάνει… κρότο. Και η σημερινή του παρουσία στο ΔΣ της Superleague και στον… πόλεμο που πλέον ξεκινά απέναντι στην ΕΠΟ ήταν πιο δυναμική από κάθε άλλη φορά. Ακόμα και από τον καιρό πριν την αποστασιοποίησή του τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Μια μέρα μετά την επιστροφή του στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Αλαφούζος έδειξε πως μόνο τυχαία δεν επέστρεψε στη συγκεκριμένη θέση. Δεν θέλει να είναι απλά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, αλλά να συζητάει, να προτείνει, να λαμβάνει ενεργά μέρος στα δρώμενα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ιδιαίτερα δε από τη στιγμή που αυτά τα δρώμενα κρίνουν το μέλλον του ποδοσφαίρου στη χώρα μας. Με την ΕΠΟ να προχωράει σε μια άνευ προηγουμένου… ανταρσία και τον Τάκη Μπαλτάκο να ανακοινώνει αρχιδιαιτητή, πριν καν αποφασίσουν οι ίδιοι οι σύλλογοι. Προκαλώντας την οργή δέκα ομάδων της Λίγκας, που βλέπουν… πραξικόπημα και φυσικά μέσα σ’ αυτές και ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύφθηκε και ο ΠΑΟΚ: Όχι στον Κλάτενμπεργκ, ναι στην ΕΠΟ

«Μένω άναυδος με αυτά που ακούω. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ελέγχουν το ΔΣ της ΕΠΟ. Είναι δυνατόν να δεχόμαστε ένα καπέλο από την ΕΠΟ; Λίγα λεπτά πριν το συμβούλιο; Εμείς θα πούμε τι θα γίνει και κανείς άλλος», ήταν η ατάκα του Αλαφούζου για την ΕΠΟ. Ξεκάθαρος απέναντι σε όσα διαδραματίζονται στη… σκιά.

Πήρε… παραμάζωμα το τρίγωνο που έχει δημιουργηθεί: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ – ΕΠΟ σαν ένα. Να «φάνε» τον Κλάτενμπεργκ κόντρα στην πλειοψηφία. Να ορίσουν εκείνοι τον επόμενο αρχιδιαιτητή.

Οι διαθέσεις του Αλαφούζου δείχνουν από νωρίς και τις διαθέσεις του Παναθηναϊκού απέναντι στις μεθοδεύσεις που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα. Για χρόνια οι «πράσινοι» δεν υπήρχαν πουθενά. Το αποτέλεσμα; Να τρώνε διαιτητικές… πιστολιές είτε από Έλληνες, είτε από ξένους διαιτητές. Να προσπαθούν να τους αφήσουν εκτός Ευρώπης, εκτός πλέι οφ, εκτός τίτλων.

Βλέποντας πως το πράγμα πάει να ξεφύγει, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφασίζει να κάνει ό,τι κάνει και στην ομάδα του: να επιστρέψει ως πρωταγωνιστής. Ή καλύτερα; Να κάνει τον Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή. Όπως αρμόζει δηλαδή στον σύλλογο.

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024