Συγκίνηση έχει προκαλέσει στην Πάτρα η είδηση της αυτοκτονίας τραγουδιστή που είχε κάνει καριέρα τη δεκαετία του ’70 και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pelop.gr πρόκειται για τον τραγουδιστή Γιώργο Διαμαντόπουλο, ο οποίος έγινε γνωστός από το τραγούδι «Τσιγγάνα μου».
Είχε κρεμαστεί με σκοινί
Ο ηλικίας 85 ετών τραγουδιστής ζούσε μόνος του στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Πράτσικα με την ανιψιά του να είναι αυτή που τον βρήκε νεκρό το μεσημέρι του Σαββάτου στο μπάνιο του σπιτιού του καθώς είχε κρεμαστεί με σκοινί από το σίδερο της κουρτίνας του ντους
Ο Γιώργος Διαμαντόπουλος ζούσε μόνος του στο ισόγειο πολυκατοικίας της οδού Αράξου και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν χωρισμένος και δεν είχε επαφές με στενά συγγενικά του πρόσωπα.
Συνάδελφοί του κάνουν λόγο για μια μεγάλη λαϊκή φωνή που είχε επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού, όπου υπάρχει ελληνική ομογένεια.
Μεταξύ των σύγχρονων τραγουδιστών που τον θαύμαζαν και ο Σπύρος Πανταζόπουλος από την Πατρά ο οποίος είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησο» ότι ο Γιώργος Διαμαντόπουλος «είχε κάνει δίσκο ακόμη και με την Columbia, κάτι πολύ δύσκολο για τραγουδιστή της εποχής του».
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59