Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αντιπροσωπεία του κατεχόμενου Δήμου Λύσης της Κύπρου επισκέφτηκε τον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Αντιπροσωπεία του κατεχόμενου Δήμου Λύσης της Κύπρου επισκέφτηκε τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Επίσημη επίσκεψη στον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού  πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του κατεχόμενου Δήμου Λύσης στην Κύπρο.

Κατά την επίσκεψη του Δήμου Λύσης επιβεβαιώθηκαν οι αδελφικές σχέσεις μεταξύ των δύο Δήμων, οι οποίες ξεκινούν από το 1996, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δήμαρχο του Δήμου Λύσης, Ανδρέα Καουρή, επισκέφτηκε κάποιες κομβικές τοποθεσίες του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, βρέθηκε στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», αλλά και στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, όπου υπογραμμίστηκαν οι εξαίρετοι δεσμοί των δύο Δήμων.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Σταύρος Τσίρμπας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Αθανασόπουλος και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού καλωσόρισαν τον κ. Καουρή και αντάλλαξαν και συμβολικά δώρα που αποτυπώνουν τους ισχυρούς δεσμούς των δύο Δήμων.

Η αντιπροσωπεία από τον Δήμο Λύσης παρακολούθησε τις εορταστικές εκδηλώσεις που έγιναν στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού για τους πολιούχους Αγίους Αναργύρους, ενώ βρέθηκε μεταξύ άλλων στο Μητροπολιτικό Πάρκο Αντώνης Τρίτσης και ξεναγήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος, εξήρε τους αδελφικούς δεσμούς των δύο Δήμων και εξέφρασε τη συμπαράστασή του για τον αγώνα που κάνει ο Δήμος Λύσης.

Από την πλευρά του ο κ. Καουρής, σύμφωνα με την ανακοίνωση, εξέφρασε τη συγκίνησή του για τη φιλοξενία που έτυχε στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, τονίζοντας ότι είναι απαραίτητο να διατηρηθούν οι ισχυροί δεσμοί των δύο πόλεων, ώστε να μένει στην επικαιρότητα το Κυπριακό ζήτημα που ταλανίζει τον Δήμο Λύσης αλλά και ολόκληρη την Κύπρο από το 1974.

Δεσμεύτηκε ακόμη ότι θα δωρίσει βιβλία του-καθώς είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας-  σε σχολεία του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού που θα ενημερώνουν τους μαθητές για το Κυπριακό.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024