Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Πετρούπολης: Βουτιά στην πισίνα για καλό σκοπό

Δήμος Πετρούπολης: Βουτιά στην πισίνα για καλό σκοπό

Ο Δήμος Πετρούπολης προσφέρει μια δροσερή βουτιά στη δημοτική πισίνα του Δήμου και απλά ζητάει λίγα τρόφιμα ως ανταπόδοση, προκειμένου να ενισχύσει το κοινωνικό του παντοπωλείο.

«Κολυμπάμε για καλό σκοπό» είναι το σλόγκαν που χρησιμοποιεί ο Δήμος  Πετρούπολης για να μιλήσει στο συναίσθημα των πολιτών – κολυμβητών και να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου με τρόφιμα μακράς διαρκείας ώστε να δοθούν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Ο Δήμος Πετρούπολης διοργανώνει την  φιλανθρωπική αυτή  εκδήλωση την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022, στη μεγάλη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου (Κώστα Βάρναλη 1 & Ελαιών).

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι φοράμε μαγιό, σκουφάκι και γυαλάκια και «Κολυμπάμε για καλό σκοπό», ενισχύοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πετρούπολης, λέει το κάλεσμα του Δήμου.

Κολυμπώντας με εκκίνηση από τον βατήρα της Αγάπης & της Προσφοράς, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αθληθούν στον ευχάριστο και φιλόξενο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, ενώ ταυτόχρονα θα σταθούν δίπλα σε οικογένειες που ταλανίζονται από την οικονομική κρίση.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν οι ενήλικες και τα παιδιά που κολυμπούν στα Αθλητικά Τμήματα του Δήμου, καθώς και κολυμβητές από συλλόγους όλης της Αττικής (με την προϋπόθεση ότι κατέχουν δελτίο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας).

Μοναδικό αντίτιμο συμμετοχής είναι η προσφορά τροφίμων μακράς διάρκειας για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Δήμο Πετρούπολης.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024