Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρόφιμα και Πασχαλινά δώρα σε 850 οικογένειες στη Φυλή

Τρόφιμα και Πασχαλινά δώρα σε 850 οικογένειες στη Φυλή

Μια κοινωνική υπηρεσία κρίνεται από το έργο της. Στο Δήμο Φυλής, 850 οικογένειες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού προμηθεύτηκαν εκτός από είδη πρώτης ανάγκης και πολλά Πασχαλινά δώρα για τα παιδιά τους.

Η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Φυλής εξασφάλισε τρόφιμα και Πασχαλινά δώρα σε 850 οικογένειες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Εκτός της πράξης καθ΄αυτής που είναι συνέχεια άλλων, ξεχωρίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες γίνεται η διανομή. Με απόλυτη διακριτικότητα και σε έναν καθαρό και πολιτισμένο χώρο.

Ξεκίνησε λοιπόν, σήμερα το πρωί, η μεγάλη τακτική διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Φυλής, που ενόψει του Πάσχα, είναι ενισχυμένη σε είδη τροφίμων και περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για το Πασχαλινό τραπέζι αλλά και παιγνίδια και λαμπάδες για τα παιδιά έως 12 ετών.

Συνολικά στις 850 οικογένειες που αντιπροσωπεύουν 1500 άτομα και είναι δικαιούχοι του προγράμματος θα δοθούν 25 είδη. Συγκεκριμένα διανέμονται : κρέας, ζάχαρη, γάλα, μακαρόνια, ρύζι, φακές, φασόλια, αλεύρι, λάδι, ντοματάκι,τυρί φέτα,κορν φλέϊκς, πατάτες, κρεμμύδια, αγγουράκια, τσουρέκια, κόκκινα αυγά, λαμπάδες, παιγνίδια, καραμέλες, γλυφιτζούρια και ζαχαρωτά για τα παιδιά, παγωτό και αναψυκτικά.

«Ξεκινήσαμε σήμερα με τις πολύτεκνες οικογένειες και θα είμαστε εδώ και το Σάββατο και την Κυριακή, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα. Δεν θα αφήσουμε κανέναν χωρίς βοήθεια ακολουθώντας τις κατευθύνσεις του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού.

Μέχρι την Μ. Τετάρτη θα ολοκληρώσουμε τη διανομή και αν υπάρξει έκτακτη ανάγκη βοήθειας για κάποια οικογένεια που έχει δυσκολίες είμαστε εδώ να τη στηρίξουμε» υπογραμμίζει ο Αναπληρωτής Δημάρχου Σχεδιασμού και Εκπόνησης Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.

Ο Αναπληρωτής Δημάρχου υπογράμμισε τη σημαντική συμβολή των εργαζομένων στην προετοιμασία της διανομής αλλά και τη διεκπεραίωσή της και ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους όλους όσους έχουν συνεισφέρει με τις χορηγίες τους στον εμπλουτισμό των ειδών που διανέμονται ενώ ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους.

Τα προϊόντα που διανέμονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο εξασφαλίστηκαν από ίδιους πόρους του Δήμου Φυλής ενώ υπήρξαν και χορηγίες. Η διανομή των τροφίμων γίνεται με βάση τα πρωτόκολλα αποφυγής της διάδοσης του covit-19. Οι ωφελούμενοι προσέρχονται με ραντεβού, θερμομετρούνται και παραλαμβάνουν τα τρόφιμα με πλήρη ασφάλεια.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024