Σάββατο 25 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μοίρασαν φυλλάδια κατά του σχολικού εκφοβισμού

Μοίρασαν φυλλάδια κατά του σχολικού εκφοβισμού

Με αφορμή την πανελλήνια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού που είναι η 6η Μαρτίου, ο Δήμος Φυλής τύπωσε και μοίρασε σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα ενημερωτικά φυλλάδια.

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προέβη ο Δήμος Φυλής με τον Αναπληρωτή Δήμαρχο και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Νίκο Χατζητρακόσια σχετικά με την αντιμετώπιση του αρνητικού φαινομένου του Σχολικού Εκφοβισμού.

Αφορά την έκδοση και διανομή 8.500 ενημερωτικών φυλλαδίων στους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, όλων των σχολικών βαθμίδων της πόλης με αφορμή την 6η Μαρτίου 2022 ως «Πανελλήνια Ημέρα κατά του Σχολικού Εκφοβισμού».

Η ενέργεια αποσκοπεί στην ενημέρωση για το τι περιλαμβάνει, πως συντελείται και τι προκαλεί ο Σχολικός Εκφοβισμός, αλλά και σε προτεινόμενες δράσεις και ουσιαστικές προτάσεις για την αντιμετώπισή του.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς ανέφερε, ότι επιθυμία μας είναι οι μαθητές των σχολείων του Δήμου μας να είναι όχι μόνο καλοί στην μόρφωση, αλλά και να λειτουργούν με πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευαισθησίας απέναντι σε κάθε μορφή βίας και αδικίας.

Επίσης ο Νίκος Χατζητρακόσιας τόνισε ότι τέτοιες δράσεις θα είναι διαρκείς και επαναλαμβανόμενες στις σχολικές μονάδες, αναλογιζόμενοι όλοι το πραγματικό κοινωνικό όφελος που επιτυγχάνεται για τα μέλη της σχολικής κοινότητας, ώστε μελλοντικά οι σημερινοί μαθητές να εξελιχθούν σε εξίσου κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι δημότες.

Sports in

Μετά το Youth League πήραν και το πρωτάθλημα τα «χρυσά» παιδιά του Ολυμπιακού (0-0)

Ο Ολυμπιακός Κ19 έμεινε στο 0-0 με την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος για τη σεζόν 2023-24.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Μαϊου 2024