Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμος Αγίας Παρασκευής: Δωρεάν με πούλμαν οι μετακινήσεις φοιτητών

Δήμος Αγίας Παρασκευής: Δωρεάν με πούλμαν οι μετακινήσεις φοιτητών

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενεργοποιεί εκ νέου το πολύ χρήσιμο πρόγραμμα δωρεάν μετακινήσεων των φοιτητών προς την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου με πούλμαν 50 θέσεων. Μια δράση με έντονο το στοιχείο κοινωνικής πολιτικής.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με το Τμήμα Παιδείας, στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Πολιτικής,  λειτουργεί και πάλι το  πρόγραμμα δωρεάν μετακίνησης- μεταφοράς των φοιτητών κατοίκων της πόλης στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Στόχος του Προγράμματος αυτού είναι η στήριξη και η διευκόλυνση των φοιτητών της πόλης, ως προς τις μετακινήσεις τους, προς την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με άμεση πρόσβαση με μεταφορικό μέσο -πούλμαν και σταθμούς μέσα στην πόλη της Αγίας Παρασκευής.

Το Πρόγραμμα μεταφοράς Φοιτητών, θα εφαρμοστεί μέχρι το τέλος Ιουνίου καθημερινά εκτός από τα Σαββατοκύριακα και αργίες.

Οι μετακινήσεις θα πραγματοποιούνται με πούλμαν 50 θέσεων το οποίο θα φέρει την ένδειξη  Αγ. παρασκευή – Πανεπιστημιούπολη.

Επίσης το λεωφορείο  το πρωί θα κάνει στάση στην πύλη του πολυτεχνείου επί της Κατεχάκη και το απόγευμα στην στάση του μετρό της Κατεχάκη.

Για την επιστροφή το πούλμαν, θα πραγματοποιεί την αντίστροφη διαδρομή και στάσεις. Ως  ώρα επιστροφής από την Πανεπιστημιούπολη ορίζεται  η 18:00 μμ  με σημείο συγκέντρωσης την κεντρική πύλη και στην συνέχεια θα κάνει στάση στη στάση μετρό Κατεχάκη.

Τέτοιες δράσεις προάγουν τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που για ακόμη μια φορά αποδεικνύει πως αφουγγράζεται τις ανάγκες των πολιτών και στέκεται στο πλευρό τους. Αν μάλιστα ο Δήμος μπορούσε να μισθώσει/προμηθευτεί ακόμη 1-2 πούλμαν για να μετακινεί και άλλους φοιτητές του Δήμου προς τις σχολές του κέντρου των Αθηνών, τότε θα είχε πράξει μια μεγάλη υπηρεσία προς την τοπική κοινωνία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024