Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
AbbVie - «Δείπνο Αγάπης»: Γλυκά και είδη υγιεινής σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

AbbVie – «Δείπνο Αγάπης»: Γλυκά και είδη υγιεινής σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

Χιλιάδες εργαζόμενοι της AbbVie από όλον τον κόσμο, ένωσαν εθελοντικά τις δυνάμεις τους συμμετέχοντας στο ετήσιο πρόγραμμα Week of Possibilities, για να ενισχύσουν τις τοπικές τους κοινωνίες μέσα από ποικίλες δράσεις προσφοράς

Στο ετήσιο εθελοντικό πρόγραμμα Week of Possibilities, ένα πρόγραμμα το οποίο ενώνει τους εργαζομένους της AbbVie παγκοσμίως, συμμετείχαν για 7η χρονιά οι εργαζόμενοι της AbbVie στην Ελλάδα, με σκοπό να ανταποδώσουν στις τοπικές κοινωνίες μέσω του εθελοντισμού. Από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, χιλιάδες εργαζόμενοι της AbbVie σε περισσότερες από 50 χώρες ένωσαν τις δυνάμεις τους με αξιόπιστους μη κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και κοινωνικούς εταίρους προσφέροντας εθελοντική εργασία προς όφελος των τοπικών κοινοτήτων τους, μέσα από ποικίλα προγράμματα προσφοράς και εκπαίδευσης.

Διαβάστε επίσης: AbbVie – Υψηλά πρότυπα εργασίας χωρίς διακρίσεις

Στην Ελλάδα, η AbbVie συνεργάστηκε με την εθελοντική Οργάνωση «Δείπνο Αγάπης» προσφέροντας 1.100 γλυκά και 500 κιτ υγιεινής με είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους συνανθρώπους μας που ζουν στους δρόμους της Αθήνας. Οι 100 εθελοντές της ομάδας #AbbVieGivesBack, από τις 27 έως τις 30 Ιουνίου, σε συνεργασία με την εθελοντική κουζίνα της Οργάνωσης «Δείπνο Αγάπης» και μέσω συμμετοχής τους σε εξειδικευμένο σεμινάριο παρασκευής εδεσμάτων, με την καθοδήγηση των pastry chefs Αντώνη Σελέκο και Ιωάννη Ζωγράφο αντίστοιχα, ετοίμασαν οι ίδιοι γλυκίσματα, μπάρες δημητριακών και άλλα εδέσματα, που κατόπιν προσέφεραν σε συνανθρώπους μας, στο Μοναστηράκι, στην Κλαυθμώνος και στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης: AbbVie: Ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

«Όλοι οι εργαζόμενοι της AbbVie στην Ελλάδα είμαστε ενθουσιασμένοι που βρεθήκαμε όλοι μαζί, μετά από τα δύο χρόνια της πανδημίας, στο εθελοντικό πρόγραμμα Week of Possibilities 2022. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο αποτελεί μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες εθελοντισμού που διοργανώνει, ετησίως, η AbbVie, καθώς η προσφορά και ο εθελοντισμός είναι ακρογωνιαίοι λίθοι της κουλτούρας μας. Κάθε χρόνο, με ενθουσιασμό και προσμονή αναζητούμε αξιόπιστους Οργανισμούς με πλούσια κοινωνική δράση, ώστε να προσφέρουμε κι εμείς στην τοπική κοινωνία που ζούμε και εργαζόμαστε.

Φέτος, είμαστε επιπλέον χαρούμενοι γιατί καλωσορίσαμε και τους νέους συναδέλφους της Allergan, και όλοι μαζί ως μία οικογένεια στηρίξαμε έμπρακτα ανθρώπους σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, με σημαντικές υπηρεσίες και αγαθά, αλλά κυρίως με αγάπη και ενσυναίσθηση. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους καθώς και το «Δείπνο Αγάπης» για την εμπιστοσύνη να είμαστε συνοδοιπόροι τους σε μία δράση με ουσιαστικό αντίκτυπο για τους συνανθρώπους μας», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής και Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie Πασχάλης Αποστολίδης.

Διαβάστε επίσης: Προσέλκυση επενδύσεων στην έρευνα και ανάπτυξη φαρμάκων

Η ιδρύτρια του Οργανισμού «Δείπνο Αγάπης» Μαριάννα Πέππα, ευχαρίστησε τους εργαζομένους της AbbVie για την έμπρακτη στήριξη στο έργο της Οργάνωσης και σημείωσε ότι: «Στην Ελλάδα του 2022, μετά και την πανδημική κρίση, η αστεγία είναι η πλέον ακραία μορφή φτώχιας και η όποια «ανακούφιση» των ανθρώπων αυτών είναι εξαιρετικά σημαντική για μία κοινωνία που δεν εμβαθύνει τις ανισότητες, αλλά στηρίζει όσους βρίσκονται σε ανάγκη. Είναι μεγάλη μας χαρά που βρίσκουμε υποστηρικτές, με βαθύ αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, που συνδράμουν στο έργο μας.

Εκ μέρους όλης της ομάδας των εθελοντών του «Δείπνο Αγάπης» εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην AbbVie. Γιατί μαζί με τη στήριξη εταιρειών που έχουν κοινωνική υπευθυνότητα μπορούμε περισσότερα».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024