Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
AbbVie: Ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

AbbVie: Ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Στόχος της εταιρείας η ισορροπία μεταξύ επιχειρηματικότητας και ανταπόδοσης στην κοινωνία, με σεβασμό στη διαφορετικότητα, την ισότητα και την αξιοπρέπεια

Μεταξύ των 20 πιο αξιοθαύμαστων επιχειρήσεων στην Ελλάδα, αναδείχθηκε η AbbVie, καταλαμβάνοντας την 14η θέση στην έρευνα για την εταιρική φήμη των Most admired companies 2021, που διοργάνωσαν το Fortune στην Ελλάδα σε συνεργασία με την KPMG. Η ανάδειξη των επιχειρήσεων έγινε από την επιχειρηματική κοινότητα, με τη συμμετοχή 387 εταιρειών και περισσότερων από 1.700 κορυφαίων στελεχών, βάσει κριτηρίων και μεθοδολογίας που θέτει η αμερικανική έκδοση.

Η διάκριση της AbbVie αναδεικνύει το κοινωνικό και επιχειρηματικό αποτύπωμά της, καθώς όπως επισημαίνει η διοίκηση της εταιρείας, κατά τη δραστηριοποίηση της εταιρείας, επιδιώκεται «μία ισορροπημένη σχέση μεταξύ επιχειρηματικότητας και ανταπόδοσης στην κοινωνία, με την ασφάλεια και καινοτομία των θεραπειών της, τη συμβολή της στη βιωσιμότητα και βελτίωση του συστήματος υγείας, τη δέσμευσή της σε δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας και την επένδυση σε στρατηγικές που επιτυγχάνουν ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής για τους εργαζομένους της. Ταυτόχρονα, η εταιρεία βρίσκεται διαχρονικά στην αιχμή της επιστήμης και ανακαλύπτει νέους θεραπευτικούς δρόμους για την κάλυψη σημαντικών θεραπευτικών κενών. Το ισχυρό κίνητρο της AbbVie να υπηρετεί με σεβασμό τους ασθενείς, αποτελεί το κλειδί το οποίο ξεκλειδώνει δυνατότητες για να προοδεύει και να εξελίσσεται, δημιουργώντας αξιοσημείωτη θετική επίδραση η οποία υπερβαίνει τα όρια της υγείας. Παράλληλα, η φιλοσοφία της AbbVie διέπεται από τον σεβασμό στη διαφορετικότητα, την ισότητα και την αξιοπρέπεια ώστε όλοι οι άνθρωποι να πετυχαίνουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους».

Ο κ. Πασχάλης Αποστολίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie, με αφορμή τη διάκριση τόνισε ότι αναδεικνύεται η αφοσίωση της AbbVie ώστε να αποτελεί μία υγιή και καινοτόμο επιχειρηματική οντότητα για τη χώρα, την οικονομία και την κοινωνία, και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι, το πάθος για την επιστήμη, οι απεριόριστες δυνατότητες που ανακαλύπτουμε για να προσφέρουμε στους ανθρώπους μία καλύτερη ποιότητα ζωής, είναι το κύτταρό μας. Η AbbVie χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα, ανθεκτικότητα, διορατικότητα και προσαρμοστικότητα, ξεπερνώντας με αυτό τον τρόπο κάθε δυσκολία και εμπόδιο. Αντιλαμβανόμαστε τις μεταβαλλόμενες συνθήκες κάθε εποχής και με ταχύτητα και τόλμη υπερβαίνουμε όποια στερεότυπα και όποιες προκαταλήψεις, ώστε να κάνουμε το βήμα προς το μέλλον. Η διασφάλιση της υγείας των ανθρώπων είναι αναμφισβήτητα η πολυτιμότερη επένδυση για κάθε κοινωνία για να ευημερεί και να ελπίζει στο αύριο. Για εμάς η υγεία και η ευημερία αποτελούν αδιαπραγμάτευτη δέσμευση, κι αυτές μας ενθαρρύνουν ώστε να επαναπροσδιοριζόμαστε, να συνεργαζόμαστε και να παράγουμε πρωτοποριακές ιδέες μεταμορφώνοντας τις ζωές των ανθρώπων μέσω της απρόσκοπτης πρόσβασής τους σε καινοτόμες, ασφαλείς θεραπείες».

Η Allergan Aesthetics

Στο μεταξύ με ένα πλατινένιο, ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο τιμήθηκε η Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, στην απονομή των βραβείων Medical Beauty Awards 2021, για τις καινοτόμες ενέσιμες θεραπείες προσώπου στον χώρο της Αισθητικής Ιατρικής.

Το πλατινένιο βραβείο απονεμήθηκε στην Allergan Aesthetics για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για τη συνολική προσφορά της εταιρείας στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου, με κορυφαία καινοτόμα brands τα οποία αναγνωρίζονται από επαγγελματίες υγείας και θεραπευόμενους.

Το χρυσό βραβείο, επίσης για δεύτερη χρονιά, απονεμήθηκε στη σειρά JUVÉDERM, (filler προσώπου με υαλουρονικό οξύ), σχεδιασμένη και προσαρμοσμένη για όλες τις βασικές περιοχές του προσώπου και με ευρεία γκάμα προϊόντων τα οποία ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες προσφέροντας εξατομικευμένα αποτελέσματα που διαρκούν από 9 έως 24 μήνες, ανάλογα με την επιλεχθείσα θεραπεία.

Τέλος, με αργυρό βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη θεραπεία με Βοτουλινική Τοξίνη, διακρίθηκε το πρωτότυπο φαρμακευτικό σκεύασμα της Allergan Aesthetics για κοσμητική χρήση με τη δραστική ουσία βοτουλινική τοξίνη τύπου Α, η οποία συμβάλει στην προσωρινή βελτίωση της εμφάνισης των γραμμών στο άνω μέρος του προσώπου.

Ο Γιάννης Μπεσσής, Country Manager της Allergan Aesthetics, χαρακτηριστικά ανέφερε: «Στην Allergan Aesthetics εξελισσόμαστε συνεχώς και εργαζόμαστε για να προάγουμε την ορθή ιατρική πρακτική και να αποτελούμε σημείο αναφοράς για τον κλάδο της αισθητικής ιατρικής. Βρισκόμαστε στην αιχμή των καινοτόμων επιστημονικών εξελίξεων με στόχο να εκπληρώνουμε με ασφάλεια τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους θεραπευόμενούς μας. Επενδύουμε στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες υγείας, καθώς προτεραιότητά μας είναι να τους προσφέρουμε καινοτόμα, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα και παράλληλα να τους προσφέρουμε πρόσβαση στην πλέον σύγχρονη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση για την ασφαλή και βέλτιστη χρήση των σκευασμάτων μας. Είμαστε ευτυχείς που η αφοσίωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία αναγνωρίζεται από το σύνολο της κοινότητάς μας και επιβραβεύεται από έγκυρους θεσμούς όπως τα Medical Beauty Awards».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024