Ο «KG» βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή, όπου σε κάποια στιγμή ρωτήθηκε για τον παίκτη των Λος Άντζελες Λέικερς, τονίζοντας πως θα πρέπει να επιστρέψει σε τρομερή κατάσταση και να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν στην ομάδα, κυνηγώντας το βραβείο του MVP.
«Πρέπει να είναι σε τρομερή κατάσταση όταν επιστρέψει. Μιλάω σε εσένα. Πήγαινε κάπου και εξαφανίσου. Πήγαινε κάπου στην Χαβάη αλλά όταν επιστρέψεις για την προετοιμασία πρέπει να είσαι στην καλύτερη φυσική και σωματική κατάσταση από όλους. Εκεί πρέπει να εστιάσεις. Πρέπει να στοχεύσεις στο βραβείο του MVP. Είμαι από τους καλύτερους και αυτό πιστεύω και αυτή είναι η συμβουλή μου.
Ο Ντέιβις πήγε στο Λος Άντζελες για να είναι ο πολυτιμότερος και για να τους πάει ένα βήμα παραπάνω. Βάλε και δες τον εαυτό σου και τα παιχνίδια σου και να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Πήγαινε στο γυμναστήριο και δούλεψε. Αυτό θα πω μόνο γιατί έχω αρχίσει και ιδρώνω και ανεβάζω παλμούς».
KG got heated talking about AD not touching a ball for months ?
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» από τη «Repubblica», αποκάλυψε ότι η Εθνική Ιταλίας έγινε... μπάχαλο λίγες ώρες πριν τον «τελικό» με τη Βοσνία, επειδή οι διεθνείς ζήτησαν 300.000 € έκαστος ως πριμ πρόκρισης στο Μουντιάλ! Η παρέμβαση και τα... γκάζια του Γκατούζο δεν έσωσαν τους Ατζούρι από το (νέο) φιάσκο.
LIVE: Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Προμηθέας Πάτρας – Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε ο Πανσερραϊκός που έβαλε φωτιά στα πλέι άουτ, συνεχίζοντας αήττητος για 4ο σερί παιχνίδι. Πάντως, παραμένει 13ος με 20 βαθμούς. Η Κηφισιά μείωσε με πέναλτι που έκανε ο Τσαούσης