Τυχερή στάθηκε μια 52χρονη τουρίστρια που παρασύρθηκε από τα κύματα που επικρατούσαν λόγο ισχυρών ανέμων στην παραλία των Μαλιων λίγα λεπτά πριν την λήξη του ναυαγοσωστικού ωραρίου.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, η Ιταλίδα τουρίστρια παρασύρθηκε στα 30 μέτρα από την ακτή και δεν μπορούσε να βγει έξω φωνάζοντας για βοήθεια, στο σημείο έσπευσε ναυαγοσώστης της Ναυαγοσωστικής Σχολής Κρήτης Ωκεανίς, που μαζί με τον επόπτη ναυαγοσωστών είδαν την γυναίκα να παλεύει και ανέλαβαν δράση με το τζετ σκι της σχολής.
Η γυναίκα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας