Παναθηναϊκός: Το βάρος στη φυσική κατάσταση από τον Γιοβάνοβιτς
Με το βάρος να πέφτει στην φυσική κατάσταση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Πορταριά Πηλίου.
Την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν συνεχίζει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται αυτές της ημέρες στην Πορταριά Πηλιού. Το σημερινό πρόγραμμα των «πράσινων» ήταν αποκλειστικά σε πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.
Επί μια ώρα οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναλώθηκαν σε τρέξιμο με συγκεκριμένο ρυθμό, υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των συνεργατών του.
Ο Σέρβος τεχνικός θέλει να παρουσιάσει η ομάδα του και την νέα χρονιά, τα τρεξίματα που είχε, δίνοντας έτσι έμφαση στο «χτίσιμο» της αντοχής.
Τέλος μπορεί το πρωί να τους… έτρεξε, ωστόσο το απόγευμα το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αποφάσισε να δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες» απολαμβάνοντας την ομορφιά της φύσης.
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
- Σε Live Streaming η παρέλαση του Κυπελλούχου ΟΦΗ στο Ηράκλειο
- Ο ημιτελικός που θα έπρεπε να είναι… τελικός
- Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «16» του Masters της Μαδρίτης – Ισχυρός ο επόμενος αντίπαλος (vid)
- Μαρτίνεθ: «Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι αυτός που έρχεται μετά τα play offs…»
- Aρχισαν τα έργα ανακατασκευής στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο της Αθήνας για να φιλοξενήσει τις Εθνικές Ομάδες
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442