Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Drag Queens διάβασαν παραμύθια σε μικρά παιδιά νηπιαγωγείου

Θεσσαλονίκη: Drag Queens διάβασαν παραμύθια σε μικρά παιδιά νηπιαγωγείου

Drag queens διάβασαν παραμύθια σε μικρά παιδιά νηπιαγωγείου, κατά τη διάρκεια δράσης στο πλαίσιο του Thessaloniki Pride.

Drag queens διάβασαν παραμύθια σε μικρά παιδιά νηπιαγωγείου, κατά τη διάρκεια δράσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 10ου Thessaloniki Pride, στο χώρο της ActionAid Hellas Youth, στην πλατεία Ναυαρίνου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που αναρτήθηκε από το «Thessaloniki Pride» με το σχόλιο «ένα παραμυθάκι ακόμα κυρία» και hastag «τα παιδιά είναι το μέλλον», μικρά παιδιά κάθονται μπροστά από την πολύχρωμη σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και ακούν παραμύθια τα οποία διαβάζουν δύο Drag Queens.

Να τονίσουμε ότι η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 23 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 10ο Thessaloniki Pride ολοκληρώθηκε το Σάββατο 25/6 με την «Παρέλαση Υπερηφάνειας» στο κέντρο της πόλης και με συναυλία κάτω από τον φωταγωγημένο με τα χρώματα του ουρανίου τόξου Λευκό Πύργο.

Υποδοχή και σεβασμός

«Η ζωή και η κοινωνία χρειάζονται καθημερινά μαθήματα αποδοχής αλλά και αποδείξεις σεβασμού. Η πόλη που εξέθρεψε κινήματα, καινοτόμες ιδέες και πρωτοπορία φυσικά και δεν μπορεί παρά να είναι ανοιχτόμυαλη και να προχωράει διαρκώς μπροστά» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Το Pride, παγκοσμίως, είναι μια μορφή έκφρασης της περηφάνιας και της ελευθερίας. Με τα χρόνια εξελίχθηκε από μια πορεία σε μια μεγάλη γιορτή με σειρά εκδηλώσεων, που συνεχίζουν να μιλούν για τα δικαιώματα και να υπενθυμίζουν πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είμαστε ίσοι δίχως κανένα στοιχείο προκατάληψης, δίωξης ή σχολιασμού’ κατέληξε.

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024