Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Swinging: Πώς θα πείσω τον σύντροφό μου να ανταλλάξουμε συντρόφους

Swinging: Πώς θα πείσω τον σύντροφό μου να ανταλλάξουμε συντρόφους

Θυμηθείτε: Δεν ρωτάτε αν θα φάτε πίτσα ή σουβλάκι

Όταν ακούτε τη λέξη Swinging, οι περισσότεροι skeft;omaste τη δεκαετία του ’60 και του ’70 και τα ξέφρενα πάρτι με σεξ. Όμως ο συγκεκριμένος όρος μπορεί να είναι ακόμα και σήμερα πιο κοινός από ό,τι νομίζετε.

Πολλά ζευγάρια έχουν ανοιχτές διευθετήσεις και κατανοήσεις, και μερικά προσπαθούν ακόμη και να ενισχύσουν και να εμπλουτίσουν τη σεξουαλική τους ζωή προσθέτοντας ενεργά συντρόφους και στα δύο μέλη του ζευγαριού, κάτι που αλλιώς είναι γνωστό ως ανταλλαγή συντρόφων ή swinging.

Μάλιστα, η επιλογή αυτή γίνεται ακόμα πιο… εύκολη όταν η μονοτονία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στην σεξουαλική ζωή του ζευγαριού.

Έφτασε λοιπόν αυτή η στιγμή. Αποφασίσατε να προτείνετε στον/στην σύντροφό σας να προχωρήσετε σε ανταλλαγή συντρόφων.

Πώς θα το κάνετε χωρίς να σας χωρίσει; Μην ανησυχείτε. Είμαστε ξανά εδώ για εσάς.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας για… νίκη!

Βήμα πρώτο: Να είσαι προετοιμασμένος για όλα τα σενάρια

Σοβαρά. Δεν ρωτάτε αν θα φάτε πίτσα ή σουβλάκι. Ρωτάτε κάτι που χρειάζεται χρόνο και… θάρρος.

Πρόκειται για μια ερώτηση που την κάνετε για… να πάρετε απάντηση, οπότε αφού την κάνετε πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αναταραχές.

Βήμα δεύτερο: Προετοίμασε το έδαφος

Και ξαφνικά, εκεί που δεν έχετε συζητήσει ΠΟΤΕ κάτι σχετικό πετάτε στον/στην σύντροφό σας την εξής φράση: «θες να ανταλλάξουμε συντρόφους;»

Κατά πάσα πιθανότητα το «όχι» θα είναι το πιο ήπιο πράγμα που θα ακούσετε…

Πρέπει να το κάνετε κλιμακωτά. Ξεκινήστε να συζητάτε την παρουσία άλλων ανθρώπων κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής σας επαφής και δείτε πως θα απαντήσει σε αυτή την πιθανότητα.

Αν και μόνο στην ιδέα αυτή πει «όχι», τότε μάλλον δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσετε. Αν πάλι φανεί να θέλει, προχωρήστε αργά και σταθερά.

Βήμα τρίτο: Βάλτε τον/την σύντροφό σας στο προσκήνιο

Εντάξει το ξέρουμε. Αυτό που πραγματικά θέλετε είναι να πάρετε την άδεια για να μπορέσετε -έστω και για μια φορά- να αλλάξετε ερωτικό σύντροφο, έτσι για την αλλαγή.

Άλλωστε άμα τρως το αγαπημένο σου φαγητό κάθε μέρα θα το βαρεθείς… Ωστόσο, το πως θα το παρουσιάσετε έχει ΠΟΛΥ μεγάλη σημασία.

Εξηγήστε του πως θα σας έφτιαχνε πολύ να τον βλέπατε με έναν άλλον παρτενέρ στο κρεβάτι και στη συνέχεια ρωτήστε τον αν κι εκείνος θα φτιαχνόταν με ένα τέτοιο σενάριο.

Αν η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι θετική τότε το μόνο που μένει είναι να… πετάξετε την βόμβα: «μπορούμε να το κάνουμε!»

Βήμα τέταρτο: Μην ζηλέψετε!

Ναι καλά διαβάσατε. Μπορεί η σκέψη του συντρόφου σας με έναν άλλον ερωτικό περτενέρ στη σκέψη να σας φτιάχνει, ωστόσο από την φαντασία στην πραγματικότητα, αλλάζουν πάρα πολλά.

Τι θέλουμε να πούμε; Πολύ απλά, αν θεωρείτε ότι το να αγγίζει κάποιος τον σύντροφό σας ενέχει έστω την παραμικρή πιθανότητα να σας κάνει να ζηλέψετε, τότε καλύτερα να μην το δοκιμάστε.

Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να καταστρέψετε τη στιγμή για όλους και να φανείτε ο… αναποφάσιστος που στην αρχή το ζητά και στη συνέχεια κάνει πίσω.

Το ίδιο ισχύει αν πιστεύετε ότι ο/η σύντροφός σας θα ζηλέψει στο θέαμα κάποιου άλλου να σας αγγίζει. Καλύτερα να τον προστατέψετε…

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024