Με τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Φακούντο Σάντσες.
Οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με την πράσινη ΠΑΕ να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αργεντινό για άλλον έναν χρόνο.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Σάντσες εμφανίστηκε χαρούμενος ενώ στάθηκε στην… πρόκληση της Ευρώπης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι πρώτες δηλώσεις του Σάντσες:
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός αμυντικός υπέγραψε έως τον Ιούνιο του 2023.
Ο Σάντσες αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έκτοτε κατέγραψε 48 συμμετοχές και ένα γκολ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την παραμονή στον Παναθηναϊκό. Νιώθω όμορφα στο σύλλογο. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου εκτιμάμε τον τρόπο που μας έχουν συμπεριφερθεί αυτά τα δύο χρόνια όλοι στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που επαναφέραμε τον Παναθηναϊκό στους τίτλους. Αυτή τη σεζόν έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες», ήταν τα πρώτα λόγια του Φακούντο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.»
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League