Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεγγίνα Μακέδου: Βγήκε νικήτρια από το νοσοκομείο - «Θα κερδίσω τη ζωή μου ξανά»

Ρεγγίνα Μακέδου: Βγήκε νικήτρια από το νοσοκομείο – «Θα κερδίσω τη ζωή μου ξανά»

Η χορεύτρια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση μυελού των οστών και στέλνει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την Ρεγγίνα Μακέδου. H χορεύτρια έδωσε τη δική της μάχη με τη λευχαιμία και τα κατάφερε ξανά.

Με ανάρτησή της στα social media αποκάλυψε ότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου βρισκόταν για την μεταμόσχευση μυελού των οστών, και πλέον βρίσκεται σπίτι της.

«Βγήκα! Βγήκα! Βγήκα! Λίγο πριν τα γενέθλια μου βγήκα!!! Θα κερδίσω τη ζωή μου ΞΑΝΑ! Γίνε δότης μυελού των οστών!!!!!! Θα το φωνάζω όσο μπορώ! Ένας από εσάς με έσωσε ένας από εσάς 100% συμβατός με εμένα!!! Τόσο σπάνιο όμως πιθανό! Πέρασα δύσκολα… έκλαψα… πόνεσα…

Δεν τα παράτησα όμως ούτε μια στιγμή με την φανταστική ιατρική ομάδα της μονάδας μεταμόσχευσης της αιματολογικής κλινικής στοργή του νοσοκομείου Παπανικολάου να είναι δίπλα μου! Τις υπέροχες νοσηλεύτριες που δεν με άφησαν λεπτό!!! Με κράτησαν όταν έτρεμα και χάιδεψαν όταν πονούσα ήταν εκεί!!! Η μεταμόσχευση δεν είναι για εμάς εύκολη διαδικασία για τον δότη είναι μια μεγαλύτερη αιμοδοσία ελάτε να σωθούν και άλλοι όπως Εγώ!!!!!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Απρίλιο η λευχαιμία υποτροπίασε και το χαμογελαστό κορίτσι ξεκίνησε να παλεύει ξανά για τη ζωή του.

Η ίδια παρέμεινε αισιόδοξη και όλα πήγαν καλά. Βρέθηκε συμβατός δότης 100%, πήρε τα κύτταρα της μεταμόσχευσης και πλέον, μπορεί να κοιτάξει το αύριο με αισιοδοξία.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ζήτησε από τον δήμαρχο Καβάλας στα γενέθλιά της, που είναι αύριο 22 Ιουνίου, να κάνουν ένα περίπτερο στην πλατεία της πόλης, όπου θα γίνεται ενημέρωση στον κόσμο για τη λευχαιμία και θα παίρνονται δείγματα για δότες μυελού των οστών.

«Όταν έμαθα ότι υποτροπίασα ζήτησα από τον δήμαρχο της Καβάλας κύριο Θεόδωρο Μουριάδη στα γενέθλια μου όπως και αν είμαι να κάνουν ένα περίπτερο στην πλατεία όπου θα γίνεται ενημέρωση αλλά και θα παίρνουν δείγματα για δότες μυελού των οστών!!!! Χωρίς δεύτερη σκέψη μου είπε έγινε!!!!», ανέφερε μεταξύ άλλων γεμάτη χαρά.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024