Οι Γουόριορς τα κατάφεραν μέσα στη Βοστώνη, επικράτησαν με 103-90 και έκαναν το 4-2 στη σειρά των τελικών κατακτώντας το πρωτάθλημα απέναντι στους Σέλτικς.
Οι Πολεμιστές με τρεις σερί νίκες αναδείχτηκαν πρωταθλητές 4η φορά τα τελευταία 8 χρόνια, με τον Στεφ Κάρι να είναι ο πολυτιμότερος παίκτης των τελικών πρώτη φορά στην καριέρα του.
Μετά την κατάκτηση του τίτλου και το τέλος του Game 6 ο σούπερ σταρ του Γκόλντεν Στέιτ… χάθηκε στην αγκαλιά του πατέρα του, Ντελ, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο για να δώσει τα συγχαρητήριά του στον Στεφ Κάρι, που είχε ξεσπάσει σε κλάματα.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.