Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εθελοντές θα περιφράξουν την λίμνη Μπελέτση

Εθελοντές θα περιφράξουν την λίμνη Μπελέτση

Οι ζημιές στην περίφραξη της λίμνης Μπελέτση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από το Σάββατο 18 Ιουνίου θα αποτελούν παρελθόν. Ο Σύλλογος Οικιστών Ιπποκράτειου Πολιτείας θα παραλάβει από τον Δήμο Ωρωπού την αναγκαία ξυλεία ώστε να γίνει η επισκευή της περίφραξης.

Ο Σύλλογος Οικιστών Ιπποκράτειου Πολιτείας ανακοίνωσε πως το Σάββατο 18 Ιουνίου θα προβεί σε εθελοντική αποκατάσταση της περίφραξης της λίμνης Μπελέτσι. Όπως αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση του Συλλόγου οι προσπάθειες έπιασαν τόπο: «Μετά από αρκετό καιρό προσπαθειών, με συναντήσεις πολλές και διάφορες όπως και επιστολές, είμαστε στην ευχάριστη θέση και σας ανακοινώνουμε πως το Σάββατο 18/6 θα μας παραδοθεί στην λίμνη Μπελέτσι η απαραίτητη ξυλεία για τις επισκευές κλπ που απαιτούνται προκειμένου να επισκευαστούν ή συμπληρωθούν τα κάγκελα στην λίμνη κλπ.

Την ξυλεία, μετά από τις εξηγήσεις για τους κινδύνους, μας την παραχωρεί ο Δήμος Ωρωπού, σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποίησε ο σύλλογος με τον Δήμαρχο Γιώργο Γιασημάκη και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Δήμα τον μήνα Απρίλιο, τους οποίους και ευχαριστούμε για την προσφορά.

Οι εργασίες στη λίμνη Μπελέτση θα γίνουν με την ευγενική βοήθεια και την επίβλεψη του γείτονά μας μηχανικού Ανδρέα Κυρώζη και του προέδρου του ΣΟΙΠ Σωκράτη Ευσταθόπουλου και βεβαίως την συμμετοχή όσων κατοίκων μπορούν και έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν».

Ο Σύλλογος παράλληλα καλεί τον κόσμο να βάλει ένα χεράκι στις εργασίες προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση στη λίμνη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χαμόγελα, βοήθεια, δροσερό νερό, χυμοί κλπ δεκτά με ευχαρίστηση.

Εργασία, μικρή, θα γίνει και στο πυροφυλάκιο ΣΟΙΠ-ΦΕΛΛΕΑΣ το οποίο, καθαρό πλέον, με free wifi κλπ θα είναι και έτοιμο να υποδεχθεί τους κατοίκους και τους φίλους μας που θα θέλουν να είναι τα μάτια μας, τις δύσκολες ή και όλες τις ημέρες του καλοκαιριού που ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι μεγάλος.

Οι διαδικασίες για τις βάρδιες πυροφύλαξης θα ξεκινήσουν σύντομα, με συντονιστές κατοίκους μέλη της ΜΑΚΙΠ όπως και τις προηγούμενες χρονιές. Σας καλούμε να είσαστε σε ετοιμότητα και να συμμετέχετε ενεργά και σ αυτή την σημαντική δράση».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024