Πάτρα: Τι είπε ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου για τα καθαρά δείγματα αίματος της Τζωρτζίνας;
Σε ό,τι αφορά τα πορίσματα για την Μαλένα και την Ίριδα, ο δικηγόρος δήλωσε πως η κατηγορουμένη περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα
O Όθων Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο σχετικά με τα αποτελέσματα των δειγμάτων αίματος της Τζωρτζίνας που ήταν καθαρές από κεταμίνη.
Όπως είπε ο δικηγόρος η μη ανεύρεση κεταμίνης αποτελεί σημαντικό στοιχείο γιατί αφενός δεν προκύπτει κάποια αιτιολογία για το καρδιακό ιστορικό που είχε, αφετέρου γιατί η κεταμίνη εμφανίζεται μόνο την ημέρα θανάτου του παιδιού, την 29η Ιανουαρίου, μέσα σε έναν χώρο που η ουσία ήταν διαθέσιμη στους γιατρούς και όχι στην κατηγορουμένη.
Τα δείγματα
Ερωτηθείς για το αν γνωρίζει την ώρα λήψης των δειγμάτων, απάντησε:
«Είναι διάσπαρτες σε διάφορες μέρες της νοσηλείας της, σε βαθμό ώστε να καλύπτουν ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από το επίδικο 9μηνο στο οποίο είχε τα προβλήματα».
Η εκταφή
Σημείωσε πως για κάθε στοιχείο υπάρχει ένας επιστημονικός αντίλογος, και εφόσον δεν προκύπτει κάτι θετικά, όλα τα υπόλοιπα είναι υποθέσεις και πρόσθεσε πως η κατηγορουμένη δεν είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε περαιτέρω έρευνα, ακόμα και στην εκταφή.
Σε ό,τι αφορά τα πορίσματα για την Μαλένα και την Ίριδα, ο δικηγόρος δήλωσε πως η κατηγορουμένη περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα, επιμένει στην αρχική της δήλωση πως δεν υπήρχε περίπτωση να στραφεί ενάντια στα παιδιά της και αρνείται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
- Η ελεύθερη πτώση των διεθνών διαιτητών με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- ΣΥΡΙΖΑ: Επιτελικό χάος με το FIR Αθηνών και κυβερνητική ανευθυνότητα
- H υποψήφια της Eurovision Mikay αποκάλυψε ότι κατάγεται «και από την Ιταλία» και τραγουδάει «σε 8 γλώσσες»
- Λιακούλη: Η κυβέρνηση απέκρυψε επιστολή- κόλαφο της ΕΕ για την ευλογιά, που χαρακτηρίζει «υποχρεωτικό τον εμβολιασμό» – Ζητώ την παρέμβαση της Εισαγγελίας
- Λεβαδειακός – Κηφισιά 2-0: Ιστορική και πανάξια πρόκριση του Λεβαδειακού
- Λόρα εξαφάνιση: Στην περιοχή του Ζωγράφου επικεντρώνονται η έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό της 16χρονης

