Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγκλημα στο Μυλοπόταμο: Η σπαρακτική μαντινάδα της χήρας πριν την κηδεία

Έγκλημα στο Μυλοπόταμο: Η σπαρακτική μαντινάδα της χήρας πριν την κηδεία

Tο απόγευμa θα γίνει η κηδεία του 22χρονου, ενώ χθες βαφτίστηκε το νεογέννητο παιδί του

Με μία σπαρακτική μαντινάδα αποχαιρετά η σύζυγός του τον 22χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός από σφαίρες συγχωριανού του στον Μυλοπόταμο.

Η ίδια βρέθηκε από τη μία στιγμή στην άλλη μόνη της, να μεγαλώνει το παιδί που έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες. Δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο άντρας της δεν είναι πλέον δίπλα της, δεν είναι πλέον δίπλα στο παιδί τους.

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία συγκλονιστική μαντινάδα.

«Δεν σε άφησαν να χαρείς το γιο σου άντρα μου. Πώς τον αποχωρίστηκες απού δεν είχες άλλο, το γιο σου απού θα ναι μοναχός στου δρόμου του το ζάλο. Στο νέϊκό σου πρόσωπο ζωγραφισμένη η θλίψη που΄ναι ο αέρας τση χαράς δα μπλιό για να φυσήξει. Οντέ μου το πρωτόπανε πως θελα το πιστέψω πως ήπρεπε τον υστερνό χαιρετισμό να πέψω…», αναφέρει η μαντινάδα.

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα στις 5 απόγευμα συγγενείς και φίλοι στον άτυχο πατέρα που έπεσε νεκρός από τα πυρά του συγχωριανού του, την Κυριακή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Μάμα.

Η σύζυγος και η οικογένεια του 22χρονου βάφτισαν τη Δευτέρα το νεογέννητο παιδί του, όπως ορίζει το έθιμο προκειμένου να γίνει η κηδεία και έδωσαν στο μωρό το όνομα του πατέρα.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024