Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μυλοπόταμος: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 44χρονο για τη δολοφονία του 22χρονου

Μυλοπόταμος: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 44χρονο για τη δολοφονία του 22χρονου

Σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου

Ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον 44χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Στη διάρκεια της σύντομης απολογίας του ο 44χρονος παραδέχθηκε την πράξη του. Χαρακτηριστικά φέρεται να είπε ότι θόλωσε το μυαλό του.

Ο 44χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, στις 12:00.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του και μάλιστα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου όπου και παραδόθηκε.

Ο ίδιος μάλιστα παρέδωσε στους αστυνομικούς και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο Κώστα έξω από το σπίτι της αδερφής του.

Ο ίδιος περιέγραψε προανακριτικά στους αστυνομικούς τους λόγους που όπλισαν το χέρι του με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός νέου παιδιού, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα είχε γίνει πατέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο 22χρονος ήταν προκλητικός. Ενώ εκείνος θρηνούσε για τον πατέρα του, ο 22χρονος έπινε και γλεντούσε κάνοντας του μάλιστα παρατήρηση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προβλήματα υπήρχαν όχι μόνο μεταξύ της οικογένειας του δράστη και του θύματος αλλά και μεταξύ των ίδιων των οικογενειών. Την ίδια ώρα γίνεται λόγος για «βαρύ» κλίμα στο χωριό που αριθμεί λιγοστούς κατοίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία.

Υπό τον φόβο της βεντέτας

Από την πρώτη στιγμή, σε κάθε γωνιά του χωριού, αστυνομικοί περιπολούσαν, υπό τον φόβο της βεντέτας. Μάλιστα, τα σπίτια τόσο του 22χρονου θύματος όσο και του 44χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη βρίσκονται υπό ισχυρότατο αστυνομικό κλοιό, μιας και η απόσταση που τα χωρίζει είναι ελάχιστη.

Η αδελφή του 22χρονου, που είδε τον αδελφό της να φεύγει απ’ τη ζωή μπροστά στα μάτια της, τον αποχαιρέτησε με μία μαντινάδα: «…Σαν σήμερα το σπίτι μας ο χάρος το αδειάζει μα μες στο χώμα γίνηκες χρυσός που δεν σκουριάζει …αδελφέ μου».

Ο 22χρονος φέρεται να δέχτηκε τις σφαίρες στη λεκάνη, τη σπονδυλική στήλη και στο χέρι.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024