Ξινή βγήκε σε του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» η διάθεση για… χιούμορ κατά τη χρήση βοήθειας που πήγε χαμένη.
Στην ερώτηση «ποιος ήρωας είναι παλαιότερος», ο παίκτης έπρεπε να επιλέξει μεταξύ των Τεν-Τεν, Λούκι Λουκ, Αστερίξ και Σνούπι, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει την απάντηση.
Ζήτησε, λοιπόν, τη βοήθεια του τηλεφώνου, καλώντας γνωστό του πρόσωπο που επίσης δεν γνώριζε την απάντηση.
Δεδομένου ότι υπήρχε ακόμα διαθέσιμος χρόνος, οι δυο τους άρχισαν να συζητάνε για άσχετα θέματα, με τον παίκτη να αστειεύεται λέγοντας: «Τι άλλα νέα, όλα καλά; Τα παιδιά σπίτι καλά».
Σε εκείνο το σημείο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβαλε τα γέλια.
Λίγο αργότερα, όμως, αυτά «κόπηκαν» αφού η σωστή απάντηση ήταν ο «Τεντέν», με τον παίκτη να έχει απαντήσει τον «Σνούπι».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.