Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Γη της Ελιάς: Η «Ασπασία» έδωσε το μεγαλύτερο spoiler - To παρελθόν της και η σχέση με τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Η «Ασπασία» έδωσε το μεγαλύτερο spoiler – To παρελθόν της και η σχέση με τον Δημοσθένη

Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε για τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA και έδωσε μια «γεύση» για το τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Στον καναπέ της «Ελένης» κάθισε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/6) η Βάσια Παναγοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», μίλησε για τη σειρά και τον ρόλο της.

«Είναι σημαντικό ότι βρεθήκαμε με ανθρώπους που αγαπώ και εμπιστεύομαι τηλεοπτικά, αλλιώς δε θα το έκανα. Κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που έχεις ‘χορτάσει’. Η τηλεόραση μου έδωσε την αναγνωρισιμότητα, είναι σημαντικό κεφάλαιο αλλά δεν είχα ποτέ την αγωνία να είμαι κάθε χρόνο στην τηλεόραση», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Τη φοβάμαι. Η υπερέκθεση μόνο κακό μπορεί να κάνει. Ο ηθοποιός πρέπει να είναι στην τηλεόραση αν έχει κάτι να προτείνει, η βασική του δουλειά είναι να είναι στο θέατρο».

«Η Γη της Ελιάς» είναι η τέταρτη δουλειά που κάνει η αγαπημένη ηθοποιός με τη Βάνα Δημητρίου, αφού έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν.

«Έχω και τεράστια αγάπη και αδυναμία στον Αντρέα Γεωργίου»

Σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά, ανέφερε: «Η Ασπασία δεν έχει παρελθόν περίεργο. Είναι γυναίκα και σύζυγος του παλιού καιρού που με τίποτα δε διέλυαν το σπίτι τους. Δεν ξέρει το παρελθόν του Δημοσθένη και έχει τον δικό της τρόπο να περνάει αυτό που θέλει χωρίς καυγάδες. Είναι ο άνθρωπος που είναι αλληλέγγυος με τις γυναίκες και υποστηρίζει την Αρετή».

Η Βάσια Παναγοπούλου έκανε και ένα μικρό spoiler λέγοντας: «Κάποια στιγμή η Αρετή θα ακολουθήσει τη συμβουλή της Ασπασίας και για να κρατήσει τον γιο της θα πάθει ένα ψεύτικο έμφραγμα. Είναι από τα πράγματα που θα δούμε αυτές τις δύο μαζί να σκαρώνουν».

«Χαρά η επιστροφή μου στο MEGA»

Η επιστροφή της στο Μεγάλο Κανάλι είναι ευτυχής συγκυρία για την ίδια.

«Το MEGA είναι μεγάλος σταθμός στην καριέρα μου, ήταν πάντα στην καρδιά μου. Από εκεί που ξεκινάς έχεις πάντα δεσμούς. Η χαρά μου είναι διπλή που βρίσκομαι ξανά σε αυτό το κανάλι», υπογράμμισε.

Αναφερόμενη στην καριέρα της, σημείωσε: «Για μένα δεν ήταν ποτέ με το ρολόι στο χέρι να δω τι ώρα τελειώνω. Βλέπω από τα νέα παιδιά μια βαρυγκώμια και έναν ωχαδερφισμό. Ο ηθοποιός όταν καίγεται μέσα του, θέλει να είναι καλός, δεν κοιτάει αν έχει κουραστεί, θέλει να είναι εκεί. Πιστεύω ότι όλα γίνονται αν τα θες πραγματικά πολύ».

Σημαντικό κομμάτι στη ζωή της έχει παίξει και η μητρότητα: «Θα μπορούσα να έχω κάνει περισσότερα παιδιά. Έτυχε και δεν προχώρησαν οι σχέσεις μου. Αγαπώ τα παιδιά με τρέλα».

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έχει βιώσει, τονίζοντας: «Αν εμείς δε μας αγαπάμε, εμείς δε μας φροντίζουμε, δε θα το κάνει κανείς».

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024