Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν κατεβαίνει στα πλέι οφ του σερβικού πρωταθλήματος η Παρτιζάν – Κανονικά ο Ερυθρός Αστέρας

Δεν κατεβαίνει στα πλέι οφ του σερβικού πρωταθλήματος η Παρτιζάν – Κανονικά ο Ερυθρός Αστέρας

Η Παρτιζάν αποφάσισε να μην κατέβει στα πλέι οφ του σερβικού πρωταθλήματος λόγω των όσων συνέβησαν στους τελικούς των πλέι οφ της Αδριατικής Λίγκας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Την απόφασή της να μην αγωνιστεί στα πλέι οφ του σερβικού πρωταθλήματος (Super League) λόγω των όσων αρνητικών (επεισόδια, εκκένωση γηπέδου και διακοπή αγώνα) συνέβησαν στους τελικούς των πλέι οφ της Αδριατικής Λίγκας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη (9/6) η Παρτιζάν.

Τα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, στους πέντε μεταξύ τους αγώνες στην Αδριατική Λίγκα, έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια των παικτών και των μελών του τεχνικού επιτελείου και είναι αυτά που οδήγησαν την ομάδα του Βελιγραδίου στη συγκεκριμένη απόφαση, όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της Παρτιζάν.

«Με αυτόν τον τρόπο, η Παρτιζάν θέλει να στείλει ένα μήνυμα ότι δεν θέλει πλέον να αποτελεί μέρος των ομάδων των χούλιγκαν, των ανεύθυνων ατόμων που υποστηρίζουν είτε την Παρτιζάν είτε τον Ερυθρό Αστέρα. Έχουμε βάσιμες υποψίες ότι σε έναν νέο τελικός μεταξύ της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα θα δημιουργείτο ένα ακόμη πεδίο «μάχης» για τους χούλιγκαν που θα έστελνε ένα ακόμη φρικτό μήνυμα στον κόσμο,» επισημαίνουν στην Παρτιζάν.

Υπενθυμίζεται δε στη σχετική ανακοίνωση πως η Παρτιζάν έκανε την αυτοκριτική της «γιατί ο πρόεδρος του συλλόγου Όστογια Μιχαϊλοβιτς και ο προπονητής Ζέλικο Ομπράντοβιτς επέκριναν δημόσια τα ανεύθυνα άτομα μεταξύ των φιλάθλων του συλλόγου για την ανάρμοστη συμπεριφορά τους σε δημόσιες εμφανίσεις. Δυστυχώς, οι προσπάθειές μας δεν καρποφόρησαν».

«Μπορούμε ακόμη! Και αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε όλοι από το Βελιγράδι,» αναφέρει η Παρτιζάν και καλεί τους ιθύνοντες «να καθίσουν στο τραπέζι μέχρι το εναρκτήριο τζάμπολ της νέας σεζόν και να βρουν μια λύση που θα αποτρέψει να ξανασυμβούν παρόμοια περιστατικά».

Η ομάδα της Σερβίας τονίζει εν συνεχεία: «Επιθυμία της Παρτιζάν είναι το Βελιγράδι μας και η Σερβία μας να έχουν δύο εκπροσώπους στη Εuroleague και με αυτή τη συμπεριφορά από μεμονωμένα άτομα καθώς και με την ατιμωρησία αυτών, δεν θα πραγματοποιήσουμε ποτέ αυτήν την επιθυμία μας».

Στο τέλος, στη σχετική ανακοίνωση της Παρτιζάν αναφέρεται πως «αυτή η στάση του συλλόγου, να μην συμμετάσχει δηλαδή, στα πλέι οφ του σερβικού πρωταθλήματος υποστηρίχθηκε από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, από τον Πρόεδρο, από το τεχνικό επιτελείο, έως και τους παίκτες της ομάδας».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024