Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Για το 2/2 η Εθνική του Πογέτ στην Πρίστινα

Για το 2/2 η Εθνική του Πογέτ στην Πρίστινα

Μετά το πολύ σημαντικό διπλό στο Μπέλφαστ, η εθνική Ελλάδας δίνει ένα γερό τεστ στην Πρίστινα απέναντι στο Κόσοβο για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Nations League

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τη «θητεία» του στην εθνική Ελλάδας ο Γκουστάβο Πογέτ, καθώς στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του η «γαλανόλευκη» επικράτησε με 1-0 στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας, ξεκινώντας έτσι με το δεξί στους ομίλους του Nations League.

Απόψε η Ελλάδα θα προσπαθήσει να κάνει το 2/2 και να δώσει συνέχεια στο θετικό ξεκίνημα, έχοντας να αντιμετωπίσει το Κόσοβο (21:45) στην Πρίστινα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Ο Πογέτ δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και μάλιστα θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος δεν έδωσε το «παρών» στον τελευταίο αγώνα.

Ο Ουρουγουανός θα δώσει συνέχεια στο 4-3-3, καθώς δεν αναμένεται να κάνει και κάποια μεγάλη αλλαγή.

Στο τέρμα θα ξεκινήσει ο Βλαχοδήμος, με την τετράδα μπροστά να μένει σταθερή, με τους Ρότα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Τσιμίκα. Στον άξονα επίσης δεν προκύπτει κάποια αλλαγή με τους, Μπουχαλάκη, Σιώπη και Μάνταλο να κρατούν τις θέσεις τους.

Μπροστά επίσης οι Λημνιός, Μπακασέτας, Γιακουμάκης μοιάζουν να έχουν «κλειδώσει» τις… φανέλες τους, με τον Γιώργο Μασούρα, που ξεπέρασε το σφίξιμο που τον άφησε εκτός από το Μπέλφαστ, να διεκδικεί μια θέση.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024