Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nations League: Σόκαρε την Αγγλία η Ουγγαρία και ξεκίνησε με το… δεξί

Nations League: Σόκαρε την Αγγλία η Ουγγαρία και ξεκίνησε με το… δεξί

Η Ουγγαρία με ήρωα τον Ντομινίκ Σομποσλάι επιβλήθηκε με σκορ 1-0 της Αγγλίας και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Nations League.

Με μια ηχηρή έκπληξη συνεχίζεται η πρώτη αγωνιστική του Nations League, καθώς η Ουγγαρία κατάφερε να επιβληθεί της Αγγλίας, εντός έδρας, με σκορ 1-0 και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στον Α’ όμιλο της διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μαγιάρους» ήταν ο Ντομικίκ Σομποσλάι που σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 64ο λεπτό χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, και τους τρεις βαθμούς.

Ο αγώνα ήταν αρκετά μοιρασμένος στο πρώτο μέρος, με την ομάδα του Σάουθγκεϊτ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι Ούγγροι έβρισκαν ανοιχτούς διαδρόμους και δημιούργησαν με τη σειρά τους ορισμένες καλές ευκαιρίες, στις οποίες ο Πίκφορντ είπε «όχι». Έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον πίνακα να δείχνει το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα έχοντας μια εξαιρετική στιγμή με τον Σάκα, όμως ο Γκουλάσι απομάκρυνε με τα πόδια, ενώ άστοχο ήταν ένα σουτ του Μπόουεν. Η Ουγγαρία όμως ήταν εκείνη που βρήκε γκολ καθώς στο 64′ κέρδισε πέναλτι και ο Σομποσλάι έκανε το 1-0.

Όπως ήταν λογικό, η Αγγλία πίεσε για να βρει το τέρμα που έφερνε το ματς στα ίσα, όμως κάτι τέτοιο δεν το κατάφερε και έτσι το 1-ο έμεινε μέχρι το τέλος, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν μια πολύ σημαντική νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γκουλάτσι, Λανγκ, Ατ.Ζάλαϊ, Ορμπάν, Νέγκο, Α.Νάγκι (82’ Στάιλς), Αντ.Ζάλαι (88′ Άνταμς), Σομποσλάι (82’ Φιόλα), Σάλαι (71’ Κλαϊνχάισλερ), Σέφερ, Νάγκι (88′ Βέτσεϊ).

ΑΓΓΛΙΑ: Πίκφορντ, Γουόκερ (62’ Στόουνς), Τζάστιν (36’ Σακά), Κόαντι (79’ Φίλιπς), Μαγκουάιρ, Άρνολντ (62’ Τζέιμς), Ράις, Μπέλινγκχαμ, Μάουντ (62’ Γκρίλις), Μπόουεν, Κέιν

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024