Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πουλάει ο Κούγιας: «Δεν περνάω καλά στην ΑΕΛ, έχω αποφασίσει να φύγω»

Πουλάει ο Κούγιας: «Δεν περνάω καλά στην ΑΕΛ, έχω αποφασίσει να φύγω»

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΛ γιατί δεν περνάει καλά και εξήγησε με ποιον τρόπο θα το κάνει.

Τέλος εποχής για τον Αλέξη Κούγια στην Λάρισα! Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει, εξήγησε με ποιον τρόπο θα συμβεί αυτό ενώ αν δεν βρεθεί αγοραστής επισήμανε πως θα θέσει την ΠΑΕ σε εκκαθάριση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ο Κούγιας:

«Δεν περνάω καλά στην ΑΕΛ. Έχω μία οικογένεια και μία περιουσία που πρέπει να χαρώ. Έχω αποφασίσει να φύγω. Εάν καταφέρω να έρθω σε συνεννόηση με όλες τις υποθέσει αυτές δεν θα κάνουμε μεταγραφές. Σύμφωνα με τους Αντωνίου και Σαμολαδά θα ανεβαίναμε εύκολα και με το υπάρχον ρόστερ και αυτό με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Κάνω ανοιχτή πρόσκληση σε οποιοδήποτε Λαρισαίο, Αμερικάνο, Βούλγαρο ή σαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Καβάλας που έχει οικονομική επιφάνεια. Μπορούν να έρθουν οι Πηλαδάκης, Πλεξίδας, Ντελόπουλος, οι άλλοι επιφανείς Λαρισαίοι όπως οι Κασίδης και Αδαμόπουλος.

Δίνω ένα ρόστερ 32 παικτών, μία συμφωνία για το Αλκαζάρ που με το ποσό της πρώτης χρονιάς μπορεί να γίνει συμψηφισμός και να αγωνιστεί η ομάδα με πολύ μικρό ποσό ενώ το γήπεδο είναι προδιαγραφών UEFA, προπονητικό SL1, ραδιόφωνο, γραφεία, μπουτίκ (η οποία ανακοίνωσε πως θα κλείσει), δύο πούλμαν.

Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τον Δήμαρχο Λάρισας και να του δώσει τα στοιχεία του. Σε όποια συζήτηση γίνει θα ήθελα να είναι παρόν ο Δήμαρχος Λαρίσης και μέχρι τις 28 Ιουλίου 2022 θα περιμένω να εμφανιστεί.

Εάν μέχρι τότε δεν εμφανιστεί κάνεις τότε: ή θα προσπαθήσω να τα βρω με όλους σε μία διαχειρίσιμη συμφωνία ή η ΠΑΕ θα τεθεί υπό εκκαθάριση».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024