Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Survivor: O Κωνσταντίνος αποχώρησε αλλά... το Twitter τα έβαλε με Βρισηίδα και Σπύρο

Survivor: O Κωνσταντίνος αποχώρησε αλλά… το Twitter τα έβαλε με Βρισηίδα και Σπύρο

Η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ πέρασε σε δεύτερή μοίρα

Συνήθως, ένα επεισόδιο αποχώρησης από το Survivor έχει ως κεντρικό θέμα συζήτησης τον παίκτη που τελικά αποχωρεί από το παιχνίδι.

Χτες, ωστόσο, ήταν από τις φορές που κάποιο άλλο περιστατικό κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού και των ανθρώπων που συμμετέχουν στο ριάλιτι επιβίωσης και αυτό είχε να κάνει με τον τσακωμό Βρισηίδας – Σπύρου.

Παρά το γεγονός ότι έφυγε ένας από τους πιο… πολυσυζητημένους παίκτες του παιχνιδιού, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Twitterόσφαιρα έριξε το ενδιαφέρον της στο… δράμα ανάμεσα σε Βρισηίδα και Σπύρο.

Ο τσακωμός Βρισηίδας – Σπύρου στο Survivor

Η όλη ένταση είχε ξεκινήσει τηλεοπτικά από προχτές όταν οι δυο τους τσακώνονταν σχετικά με το αν ο Κωνσταντίνος ήταν σωστό να επιλέξει μόνος του ματσάρισμα, κάτι που από μόνο του είναι κάπως άκυρο για αιτία τσακωμού σε ζευγάρι, αλλά Survivor βλέπουμε, όλα είναι πιθανά.

Η συνέχεια που προβλήθηκε στο χτεσινό επεισόδιο, όμως, αποτέλεσε την αφορμή το ζευγάρι να χωρίσει.

Τι συνέβη, λοιπόν.

Όπως ισχυρίστηκε ο Σπύρος στο συμβούλιο του νησιού, ο τσακωμός για τον Κωνστανίνο συνέχισε να δημιουργεί εντάσεις και, την ώρα που η Βρισηίδα καθόταν πάνω του, σήκωσε το χέρι και τον απείλησε ότι «θα του δώσει καμία».

Ο Μαρτίκας τότε νευρίασε, σηκώθηκε και έφυγε με τους φίλους του.

«Είχα μία αψιμαχία μαζί της μπροστά στα παιδιά που καθόμασταν στο ξέφωτο. Καθόταν πάνω του και προσπάθησα να μιλήσω. Τελικά, κατάφερα να μιλήσω. Είχαμε μία διαφωνία για το περιστατικό με τον Κωνσταντίνο και έστρεψε προς το μέρος μου με μία έκρηξη να μου δώσει ‘μία’ και ότι ‘δεν υπολογίζει τίποτα’. Ξαφνιάστηκα πραγματικά και η αδερφή να το έκανε, με τον ίδιο τρόπο θα αντιδρούσα. Σηκώθηκα και την εναπόθεσα μπροστά μου. Δεν την έσπρωξα», είπε.

Όταν ήρθε η σειρά της Βρισηίδας να περιγράψει το περιστατικό, κράτησε την ιστορία μέχρι και το σημείο της απειλής από πλευράς της ότι θα τον χτυπούσε, όμως, είπε πως ο Σπύρος δε σηκώθηκε απλά να φύγει, αλλά την έσπρωξε. Το δικό της μέρος πήρε η Ασημίνα, ενώ το δικό του ο Στάθης.

Η αντίδραση στο Twitter

Οι θεατές διχάστηκαν σχετικά με το ποιος λέει την αλήθεια. Δεν παίχτηκε το αντίστοιχο βίντεο ώστε να ξέρουν τι πραγματικά συνέβη, οπότε προσπαθούσαν να κρίνουν το πρώην πια ζευγάρι και τους φερόμενους ως μάρτυρες. Δεν ήταν λίγοι, ωστόσο, εκείνοι που τάχθηκαν κατά της Βρισηίδας, παρομοιάζοντάς την με την Amber Heard.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν πιστεύουν ότι η ηθοποιός λέει την αλήθεια πως δέχτηκε ενδοοικογενειακή βία από τον Johnny Depp -ο Depp παρεμπιπτόντως της έχει κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, η οποία και εκδικάζεται αυτήν την περίοδο στην Αμερική-.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά Tweets

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024