Survivor: Αποχώρησε o Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Έβαλε τα κλάματα
Τελικά δεν έπεισε το τηλεοπτικό κοινό
Σπύρος Μαρτίκας και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πάλεψαν απόψε για την παραμονή τους στο Survivor.
Μια αποχώρηση έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο Survivor, στον απόηχο του έντονου καβγά μεταξύ του Εμμανουήλ, του Μαρτίκα και της μπλε ομάδας.
Μετά την εν λόγω ένταση, ο Εμμανουήλ προσπάθησε να βρει τη χρυσή τομή με την ομάδα του, ούτως ώστε να υπάρξει μια ομαλή συμβίωση στο Survivor. Ο παίκτης ένιωσε εντελώς μόνος κι απομονωμένος αυτήν τη φορά κι έκανε ύστατες προσπάθειες να υπάρξει επικοινωνία με την ομάδα του.
Από την άλλη, η κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα και του Άρη Σοϊλέδη όλο και φουντώνει με τις αλληλοκατηγορίες να πήγαιναν σύννεφο. Μάλιστα ο Σπύρος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός με όσα είπε για αυτόν ο Άρης κι εκτόξευσε κι αυτός από τη μεριά του βαριές κατηγορίες.
Η κόντρα μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, τα «έσπασε» και συγκρούστηκε. Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου έγιναν ξαφνικά άσπονδοι εχθροί κι η κόντρα τους χτύπησε κόκκινο.
Ο Σπύρος έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί πως η ίδια κι η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχουν ετοιμάσει ένα σχέδιο εναντίον του και κάπου εκεί η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.
Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ
Η ώρα της ανακοίνωσης του αποτελέσματος στο Survivor έφτασε κι όπως ανέφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης, που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε, ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.
Ο παίκτης, αφού ξέσπασε σε κλάματα, ανέφερε: «Αφού είπες το όνομα μου τελικά, έκλαψα, τελείωσε θα φύγω με τη χαρά και την τρέλα μου. Ξεπέρασα πολλές φοβίες και άγχη μου. Θα σας περιμένω στην Μύκονο να πιούμε καφέ και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα. Η Ασημίνα αξίζει να κερδίσει το φετινό Survivor, θέλω πραγματικά να το πάρει εκείνη».
Δείτε το βίντεο
- Κρατικοδίαιτη αριστεία
- Τρομερές στιγμές στο φινάλε του Πορτογαλία – Κροατία: Η αφιέρωση στον Ζότα, η ατάκα του CR7 για το μέλλον και η τελευταία αγκαλιά Ρονάλντο – Μόντριτς (vids)
- Προπόνηση: Τα 10 λάθη που κάνουμε στο γυμναστήριο
- Ηλιοφάνεια και στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά από το απόγευμα
- Τομ Μορέλο: Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή για την Αμερική
- Σχέση: Εσύ κοιμάσαι και η ευτυχία σου δουλεύει
- Η «υπόθεση με το σαλάμι» ανοίγει μέτωπο μεταξύ Wall Street και Finra
- Δύσκολος ο εμπορικός πόλεμος ΕΕ – Κίνας εν μέσω καύσωνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)



































![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)







![ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/250-kai-simera-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442