
Ναύπλιο: Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι
Ο 63χρονος πατέρας τραυμάτισε στο πόδι τον 40χρονο γιο του.
Παρολίγον οικογενειακή τραγωδία στο Ναύπλιο, όπου 63χρονος στον Άγιο Ανδριανό πυροβόλησε τον 40χρονο γιο του, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.
Ειδικότερα σύμφωνα με το loutrakiblog, λίγο πριν τις 12.15 το μεσημέρι, πατέρας και γιος διαπληκτίστηκαν έντονα στην επιχείρηση που διατηρούν, στον κόμβο του Αγίου Ανδριανού, η κατάσταση ξέφυγε και ο πατέρας πυροβόλησε τον γιό του, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά στο πόδι.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, που συνέλαβαν τον πατέρα, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα, παρόλο που είχε κληθεί και είχε φτάσει και το ΕΚΑΒ.
Την προανακριτική έρευνα για τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου, που παρολίγον να μετατρέψει έναν πατέρα σε παιδοκτόνο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.
- Gen Z: Τα 8 πράγματα που δεν αντέχει από την γενιά Χ και τους baby boomers – Απλά καθημερινά μέχρι πεποιθήσεις
- Ο Νετανιάχου ζήτησε από τον Τραμπ νέα μεγάλη επίθεση κατά του Ιράν – «Δεν έχουμε άλλη επιλογή», του είπε
- ΕΠΟ: Η μέρα της αλήθειας για Έλληνες διαιτητές στα ντέρμπι
- «Το ΕΣΥ κινείται πλέον στη σωστή κατεύθυνση», λέει ο Μητσοτάκης – Επισκέφθηκε Νοσοκομείο χωρίς γιατρούς στη Λέρο, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ
- Πυκνώνουν οι αιχμηρές παρεμβάσεις βουλευτών της ΝΔ – Νέα ερώτηση Χρυσομάλλη προς την κυβέρνηση
- Εγκεφαλικά νεκρό 4χρονο παιδί στην Κύπρο – «Ποιος θα φέρει το μωρό πίσω;» λέει η μητέρα








